Horoscop

Horoscopul lunii mai. Carieră, sănătate, bani

Horoscopul lunii mai îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie.

Horoscopul lunii mai Carieră sănătate

Berbec

Deși situații de instabilitate din viața publică pot crea necesitatea de a-ți adapta planurile, de a lua decizii rapide în afaceri și în sfera profesională, totuși vor exista momente favorabile pentru punerea în aplicare a planurilor și proiectelor inițiate anterior, mai ales în sectorul de tranzacții financiare. Mai curând probleme asociate investițiilor, imobiliarele pot necesita unele sacrificii, unele acțiuni urgente. Situația din jur poate fi instabilă, așa că este posibil ca mulți dintre voi să fiți nevoiți să schimbați planurile.

Deciziile bine gândite sunt importante, nu trebuie să vă asumați riscuri și să vă bazați doar pe șansă.
Unii vor avea tendința de a-și supraestima puterea și influența, de a alege direcție greșită de activitate, ceea ce poate duce la fenomenul de atragere de escroci și aventurieri în cale.

Ar trebui să vă preocupe inclusiv femeile din preajmă, pentru că ele pot țese intrigi, pot pune bețe în roată, mai ales în primele 10 zile din lună.

Între 11 și 24 mai, se poate ivi profit, puteți primi cadouri și recompense. De asemenea, veți avea succes în afaceri, atrăgând proiecte profitabile. Se impune deci inițiativă și, împreună cu sprijinul conducerii, al colegilor, aveți oportunitatea de a avansa în carieră. E cale liberă pentru a începe propria afacere,pentru a conduce, pentru a căuta un nou loc de muncă și pentru a vă dedica forța activităților sociale. Extinderea relațiilor poate contribui la succes și promovare, la creșterea popularității.

După 25 mai, trebuie luate în considerare propunerile primite, pentru că nimic nu va fi atât de simplu pe cât pare.

Taur

Potențialul energetic va crește în fiecare zi, iar datorită carismei, curajului și încrederii, precum și ideilor și competențelor noi, deveniți importanți și de neînlocuit în activitatea voastră. Asta înseamnă să crească veniturile și profiturile într-un proiect comun de afaceri.

Va fi o perioadă favorabilă pentru carieră, noi întâlniri, semnarea contractelor și călătorii, iar cea mai reușită în această privință va fi perioada din 14 mai până pe 22 mai 2020. Vă sfătuiesc să rezolvați atunci lucrurile importante. Tot atunci, veți intui fără îndoială afaceri și proiecte profitabile, veți genera idei inovatoare și veți conduce o echipă. Influența va crește, iar voi ați putea deveni o expresie a opiniei colectivului, luptători activi pentru dreptate sau adevărați mentori spirituali.

Veți avea susținători în străinătate, vi se poate oferi o cooperare profitabilă și interesantă. Mulți vor simți dorința unei schimbări de loc, așa că vor avea în vedere propuneri pentru mutare, călătorie lungă, voluntariat sau muncă în străinătate.

Dar în relațiile personale sunt posibile dificultăți, neînțelegeri, revendicări reciproce materiale sau de proprietate. Relațiile cu cei dragi s-ar putea estompa pe fundal și toată atenția să vi se îndrepte spre lumea interioară, spre realizarea dorințelor și aspirațiilor spirituale.

În ultima decadă, vă scad oportunitățile și va trebui să luați în calcul ceva compromisuri în cercul apropiat,așa încât să vă implicați și în viața lor și să îi ajutați la rezolvarea problemele apărute. Odată cu aceasta, există o probabilitate ridicată de cheltuieli financiare neplanificate, de pierderi și de necesitatea de a plăti facturile altora, în același timp cu ale voastre.

Gemeni

Energiile pozitive din această lună vă vor ajuta să traversați relativ calm această perioadă, astfel încât, cel puțin primul și al doilea decan de lună mai ar putea fi destul de favorabile. Iar dacă mă refer la ultimele 10 zile, nu pot spune același lucru pentru că vă puteți simți mai devitalizați, mai slăbiți ori chiar deprimați din cauza neplăcerilor temporare.

Până pe 9 mai, nu ar trebui să vă așteptați la rezultate semnificative din activități, poate că multe lucruri vor fi într-o stare de stagnare, iar anxietatea excesivă sau partenerii care vă solicită nu sunt de mare ajutor, ci vor mânca mult din timpul și energia voastră. Așadar, este mai bine să așteptați cu deciziile importante, să vă controlați atitudinea,să studiați mai atent planurile, să vă consultați cu oameni competenți și să încercați să nu escaladați situații tensionate dacă se ivesc, pentru a nu declanșa o criză nervoasă.

În a doua jumătate a lunii situația va deveni mai favorabilă, energiile vor începe să se activeze iar odată cu ele, evenimentele vor începe să se dezvolte mult mai repede. Datorită sprijinului oamenilor influenți, vă veți recăpăta încrederea, astfel încât va fi mai ușor să promovați ideile bune și să obțineți rezultate în afaceri. Activitățile lor profesionale sau sociale vor începe să aducă recompense materiale și, de asemenea, este posibil să primiți oferte avantajoase pentru a participa la proiecte interesante.

Aveți însă grijă la ce alegeți, stabiliți și cântăriți clar obiectivele și dorințele, căci altfel, riscați să vă risipiți în mai multe direcții simultan și să nu rezolvați mai nimic.

Ultima săptămână a perioadei, va fi mai ușor să lucrați cu oamenii de sex opus, deoarece simpatia și flirtul în acest caz vă vor ajuta să obțineți satisfacție rapidă. Însă chiar și așa, percepția iluzorie a evenimentelor, dar și îndoiala, v-ar putea cuprinde. Mai mult, puteți atrage în cale persoane nesincere și egoiste, ale căror propuneri nu-s pentru voi.

Rac

Pentru voi urmează o lună cu optimism, îndrăzneală și curaj de a privi înainte, de a construi planuri foarte importante și pe termen lung concepute în parteneriate de încredere. Accentuez ideea că nu este de dorit să vă concentrați pe proiecte individuale, să lucrați singuri. Preferați echipa, asocierea, sprijinul persoanelor mai influente. Lăsați la o parte faptul că în prima săptămână aveți tendința de a fi suspicioși, mândri și orgolioși, luând lucrurile prea personal! Interpretați greșit intențiile și cuvintele altora și deveniți netoleranți, inflexibili, făcându-vă singuri rău.

Din a doua jumătate a lunii se vor mai așeza lucrurile și veți putea vedea evenimentele din altă lumină. Sugerez ca atunci să luați în calcul semnarea contractelor, discutarea problemelor importante, demararea de noi proiecte de afaceri, de căsătorie ori mutarea într-un nou loc de muncă.

Să aveți încredere în parteneri sau sponsori, ei vor fi generoși și vor aduce susținere, vor fi gata să vă instruiască și să vă promoveze ca să avansați în carieră, să vă demonstrați acolo unde e nevoie creativitatea. Succesul va fi obținut de voi prin intermediul partenerilor, prin conexiunile și prin sprijinul lor financiar. Prin urmare, trebuie să comunicați mai mult, să participați activ la viața publică, la evenimente, să vorbiți despre planurile voastre, să vă promovați și să vă demonstrați potențialul în muncă.

Tot aceasta va fi și o perioadă potrivită pentru călătorii, întâlniri, semnarea contractelor, diverse negocieri. Luați aminte ce vă spun, căci transformarea și schimbările pe care le va aduce viața vor fi esențiale pentru succesul vostru și schimbarea pozitivă din a doua jumătate a anului!

Până pe 21 veți regla disensiunile din cuplu dacă ele au existat, veți putea găsi bunăvoință, pace și echilibru acolo. Persoanele singure, aflate în căutarea perechii, vor avea oportunități de a găsi pe cineva interesant, cu care să construiască ceva durabil.

Nu la fel de frumos pot vorbi despre ultimele 8 zile din lună, căci tendințele pot fi acelea de a vă implica în bârfe, intrigi, în special din partea femeilor care pot ataca și submina din umbră. Doar familia și cei dragi v-ar putea susține.

Leu

Veți fi concentrați asupra celor mai importante proiecte și obiective, deoarece poziția și statutul social vor fi prioritare pentru voi, cel puțin primele 3 săptămâni de mai. Se activează ambiția și dorința de a avea o poziție mai înaltă în societate, de a folosi posibilitățile puterii, de a conduce și a avansa la locul de muncă. Deși există pericolul exceselor, al abuzului de putere, de poziție socială, ceea ce poate complica înțelegerea cu echipa de colegi, cu subordonații, nu vor fi sarcini imposibile și dificile pentru voi. Veți fi gata de asumare a riscurilor, de încercare a noilor oportunități dacă ele promit reînnoire și perspective.

În a doua decadă a lunii mai, în special în perioada 14 – 23, veți avea ocazia de a consolida semnificativ bunăstarea materială și a obține succes în carieră. Nu vă risipiți deci energia pe lucruri banale sau pe distracție! Rezultatele bune ale efortului vă pot fi observate de șefi, de autorități, astfel încât să beneficiați de promovare sau stimulente materiale. O muncă bine făcută va fi importantă pentru respectul de sine, pentru a satisface ambițiile, pentru apreciere și mândrie profesională.

Pentru că relațiile cu șefii vor avea succes, chiar ați putea face solicitări, ați putea cere sprijin în problemele arzătoare, ați putea cere mărire de salariu. Totul e ca ceea ce obțineți să știți să păstrați, iar asta nu o veți putea face decât mergând în mod constant spre obiectivele voastre și respectând în permanență poziția câștigată, răspunderea asumată.

Spre finalul lunii, poate exista tendința de risipire a forțelor în mai multe direcții, veți schimba planuri, veți avea mai multe dorințe de nici voi nu veți ști care ar fi cea mai importantă, vă veți risipi în comunicare cu persoane banale și neimportante, practic veți pierde timp și bani .Sugerez să păstrați și atunci disciplina și direcția bună!

Fecioară

Va crește potențialul creativ iar optimismul și dorința de a acționa eficient vor deschide noi orizonturi în ceea ce vă privește.

Până pe 20, o să aveți la dispoziție oportunități în privința contactelor și a călătorii lungi,a relației cu străinii, a rezultatelor de la examene dacă aveți, a promovării concepțiilor și teoriilor voastre.

Iritarea și tensiunea s-ar putea manifesta totuși în discuțiile ce au ca subiect probleme importante legate de autoritățile juridice, de semnarea contractelor, de încercarea obținerii unui parteneriat. Intoleranța, iritabilitatea și, de asemenea, ignorarea ideilor și opiniilor celorlalți se pot manifesta în comunicare, iar acest lucru poate complica dialogul constructiv, adoptarea unui punct de vedere comun, mai ales că toată lumea va insista asupra corectitudinii viziunii sale asupra situației, adică fiecare va considera că are dreptate.

În cuplu vor exista neînțelegeri și de aici, rupturi, certuri, pierderea interesului pentru un partener de căsătorie. Există pericolul de a ceda sentimentelor  și de a lua o decizie greșită sub impulsul unei mari emotivități. Un cuvânt nepăsător poate provoca resentimente și o răcire a relațiilor, dezamăgiri în familie.

Dacă doriți să faceți achiziții, vă sfătuiesc să mai aveți răbdare sau cel mult să le faceți în perioada 14-20 dacă altfel nu se poate. În afara acestor zile, există pericolul pierderilor și a cheltuielilor care nu-și vor avea  justificare în calitate.

Medical, cu Saturn încă pe zona de sănătate, bine ar fi să nu vă neglijați semnalele organismului pentru că altfel, dacă nu veți lua măsuri, o boală cronică se poate reactiva.

Grijă la promisiunile de mărire a salariului ori la propunerile de afaceri ale altora! Ele pot fi înșelătoare sau pot rămâne doar la nivel de vorbe, ba chiar ați putea ajunge în procese,în instanță!

Balanță

În general, nu este chiar cea mai favorabilă perioadă pe care o traversați, deoarece, pentru natura voastră sensibilă și sănătate, energiile accentuate pe semne de Pământ nu vor fi foarte confortabile. Cu toate acestea, există influențe bune care ar putea le pot stabiliza starea, le pot crește spiritul de luptă, pregătirea pentru acțiune, astfel încât primul și mai ales al doilea decan, poate fi pozitiv.

Mulți dintre voi o să fiți nevoiți să vă concentrați pe probleme nerezolvate anterior sau pe probleme importante care să asigure succesul mai târziu și împreună cu asta, consolidarea vieții și a pozițiilor profesionale.

Alții, vor fi puși în situația de a-și apăra drepturile, iar pentru asta vor trebui să utilizeze toate mijloacele pentru a-și economisi veniturile și a nu rata șansa de a le crește.

Grijă, căci pot apărea probleme cu autoritățile fiscale și de reglementare, precum și cu partenerii cu care dețin proprietate comună! Gestionarea  finanțelor trebuie pusă sub lupă, mai ales dacă e vorba și de banii altor persoane. Dacă puteți amâna toate astea pe a doua jumătate a lunii, ar fi perfect. Atunci aveți energii astrale mai bune, veți vedea altfel situațiile, mai clar, veți putea să câștigați încrederea altora și astfel, să compensați problemele și pierderile din trecut.

Veți putea să achitați datoriile vechi sau dacă ați împrumutat altora bani, ei vă vor fi restituiți, cu mulțumirile de rigoare.

Pentru cei singuri, va urma o vreme favorabilă pentru începutul unei povești de dragoste, al unor noi parteneriate.

Cei cu afaceri, pot încheia acorduri importante, pot face negocieri, pot neutraliza consecințele acțiunilor inamicilor secreți sau ale celor care nu înțeleg și încurcă lucrurile.

Vă puteți de asemenea ocupa timpul cu studiu, învățare sau orice proces și procedură didactică.

Scorpion

Există diferență între tendințele primei jumătăți a lunii și cele ale celei de-a doua jumătăți. Astfel, în primă fază, veți avea oportunitatea de a vă extinde planurile de acțiune, de a comunica și a înțelege bine lucrurile, dar și de a vă ocupa de sănătate și de regimul vostru de viață. Puteți atrage noi parteneri, noi susținători sau chiar sponsori, puteți iniția noi acțiuni, noi relații de dragoste,puteți semna contracte, discuta ideilor altora, puteți vorbi unui public mai larg sau puteți dezvolta direcții noi în proiectele creative .Chiar și așa, vă sfătuiesc totuși să nu aveți chiar în oricine totală încredere, pentru că vor fi și situații în care să crească predispoziția de a pierde. Se pot ivi nelămuriri, va fi lipsă de înțelegere în acorduri sau pur și simplu nu veți fi pe aceeași lungime de undă privind următorii pași de făcut.

Ca să nu vă dezmințiți zodia, sigur unii dintre voi or să facă ce știu ei mai bine, adică vor manipula pe alții în interes propriu.

Al doilea decan al lunii va fi favorabil unei ușoare relaxări de încredere pe care să o acordați celor din jurul vostru, va fi un moment al contactelor, al comunicării active, al cooperării și al rezolvării problemelor comune. Veți simți susținerea oamenilor, astfel încât să puteți respira mai ușurați, eventual să mutați pe umerii altora  unele dintre griji și sarcini.

Lucrurile se schimbă însă apoi, poate datorită chiar atitudinii voastre intransigente, dure,care nu va conveni celorlalți și își vor manifesta nemulțumirea. De această vulnerabilitate pot profita aceia care vă poartă pică și-s invidioși, iar ei vor încerca să vă submineze autoritatea.

Nici zona financiară nu e fără probleme, mai ales dacă aveți rate sau taxe de plătit. Tot la acest capitol, încercați să faceți lucrurile ca la carte, căci altfel, puteți lua amenzi.

Săgetător

Vine o lună în care veți avea multe de făcut, multe de rezolvat. Proiecte mai vechi, teme, treburi de rutină nu mai așteaptă și trebuie rezolvate, la fel și problemele profesionale ori de familie, mai ales dacă le-ați tărăgănat până acum sau ați jucat cu ele la două capete. Prudența și sârguința, înțelepciunea și acuratețea  în afaceri, implicit în relații, vor ajuta la menținerea stabilității financiare și profesionale.

Dar nu trebuie așteptate dividende speciale și rezultate fabuloase, asta-i clar. În calea voastră, în activitatea voastră pot apărea transformări, noi responsabilități, noi proiecte de echipă, iar direcțiile de activitate se vor schimba. Va trebui să vă adaptați rapid, să schimbați stereotipurile, să țineți pasul cu situația dacă doriți să înaintați. Prin urmare, în ciuda încălzirii de afară, mulți dintre voi se vor simți inconfortabili, neliniștiți, atât din cauza sectorului profesional, cât și a relațiilor cu cei dragi.

Dorințele inconștiente, separarea de familie, răceala în relații pot agita stabilitatea internă, suportul și  gradul de protecție din ultima vreme. Puteți fi obiectul unor critici din partea superiorilor și subordonaților, iar orice dispute și conflicte apărute pot afecta negativ creșterea profesională și legăturile cu echipa, mai ales până pe 15 ale lunii.

În a doua jumătate de mai, puteți să zburdați despovărați de greutăți, puteți căuta comunicarea, reînnoirea relațiilor și o nouă cooperare. Partenerii care pot apărea în acest moment vor ajuta să vă schimbați radical mediul și să consolidați situația financiară. Ei pot face propuneri atractive și promițătoare pentru afaceri comune, proiecte creative sau alte activități.

Puteți avea succes în ceea ce privește câștigarea de bani, vă vin multe idei și, după ce veți găsi aprobarea și sprijinul partenerilor, împreună puteți transforma munții. Prin urmare, vine o perioadă de prosperitate, schimbări în viață și organizarea acesteia în noi condiții, probabil mai semnificative din punct de vedere social.

Capricorn

Cu Jupiter și Pluto în aspecte pozitive pe semnul vostru, aveți toate șansele să debordați de idei creative și teorii bune, ba chiar să îi aprindeți pe ceilalți cu entuziasmul și proiectele voastre. Asta va ajuta la avansarea în viață nu numai datorită propriilor abilități, ci și prin sprijinul celorlalți. Financiar însă, dacă e vorba de bani mulți de investit, aveți grijă la calcule pentru că puteți greși. De asemenea, modul în care vă exprimați sau nepăsarea și neatenția la opiniile altora, ambiguitatea în dialoguri, ar putea să vă aducă probleme la locul de muncă sau tensiuni cu un coleg.

Dacă țintiți la o poziție mai înaltă, chiar de lider, așteptați a doua jumătate a lunii, căci atunci ați putea să vă demonstrați valoarea în fața șefilor și să puneți accent pe meritele voastre. Sunt șanse ca ambițiile și aspirațiile voastre să fie satisfăcute. Vă puteți  bucura de o mare autoritate, prin urmare, s-ar putea să conduceți firme, proiecte, să dictați condiții și să gestionați mediul înconjurător. Principalul lucru ar fi să nu vă îmbete succesul și să nu vă cheltuiți incontrolabil forța și energia.

Va crește pofta de a cheltui pentru divertisment, plăceri, lucruri scumpe și de lux. Ele însă ar putea să nu vă mai satisfacă odată cumpărate. Mai bine, această tendință ați transforma-o în dezvoltarea potențialului creativ, artistic, cât și pentru obținerea unor rezultate sportive înalte.  Prin urmare, mulți dintre voi pot petrece acest timp într-un mod foarte interesant.

Cei care au copii se pot bucura alături de ei, pot avea rezultate frumoase prin ei, se pot înțelege bine și pot rezolva lucruri împreună.

Pentru aceia care își doresc copii, perioada este favorabilă pentru concepție și naștere, pentru cereri  în căsătorie, asta până în ultima săptămână a lunii.

Ultimele 7 zile scade energia și potențialul, iar voi o să resimțiți asta. Se slăbește productivitatea muncii și poate că va trebui să vă îngrijiți mai bine de voi, de sănătatea voastră.

Vărsător

Energie aveți și ea vă ajută la rezolvarea de treburi care presupun scurte deplasări, acte, informații transmise ori primite, ba chiar unele probleme se pot rezolva prin telefon sau email. Problema ar fi însă partea de sănătate, scăderea imunității eventual și a capacității de apărare a organismului. Poate că mulți dintre voi vor simți nevoia să se desprindă de rutina de acasă, să se elibereze de povara grijilor și să se simtă liberi. Prin urmare, este posibil ca în relația cu persoanele dragi să apară iritarea și intoleranța.

Pofta de divertisment poate fi destul de puternică, veți avea nevoie de descărcare emoțională, de persoane pe care să le impresionați, să le ascultați complimentele, cu care să vă permiteți mici flirturi.

Începerea unei noi activități abia după 15 mai încolo ar avea deschidere astrală. Dar pentru asta va fi nevoie de o pregătire minuțioasă și calmă, o strategie a viitoarelor proiecte de afaceri, o consolidare a sănătății și crearea stabilității în viață.

Perioada de până pe 23 mai poate aduce noi speranțe și inspirație, veți avea ocazia să scăpați de conexiunile vechi și inutile, de influența altor oameni și astfel eliberați, veți putea să vă rezolvați problemele.

Puteți gândi la schimbări importante care vor ajuta la punerea bazelor din materiale fiabile ,iar pentru asta, veți fi într-o febrilă stare de căutare și reflecție creativă asupra modului de a vă extinde sfera de activitate și de a crea condiții de viață mai confortabile.

Perioadă este importantă și pentru aceia care doresc să analizeze experiența ascensiunilor și coborâșurilor, a relațiilor tensionate sau pozitive cu ceilalți și să înțeleagă cauzele.

După 23 mai încolo, vine o săptămână în care ușile către o lume nouă și o nouă stare de conștiință se pot deschide, iar voi puteți afla modalități eficiente de a atinge o oarecare prosperitatea financiară. Să nu vă fie frică să vă asumați riscuri și să profitați de conjuncturi, de speculații! Intuția vă ajuta în acest sens.

Pești

În prima jumătate a  lunii, mulți dintre voi o să fiți gata să duceți un stil de viață dinamic, să socializați, să vă întâlniți cu diferite persoane, să participați la diverse întruniri, chiar și așa, în condiții vitrege impuse de starea generală din exterior. Sau poate că ele vor fi pe grupuri online. Oricum, dobândirea de noi cunoștințe și impresii va fi în prim-plan, potențialul intelectual se va activa, curiozitatea va crește și odată cu ea, dorința de a experimenta impresii noi și mai vii. Creativitatea și talentele se vor manifesta într-un mod particular, veți căuta forme noi, veți schimba ideile și pe ale celor din jur, rupând stereotipurile, devenind inventivi, originali, receptivi la tot ce este nou, capabili să generați idei deosebite și progresive.

Sporturile extreme sau mișcările bruște, greșite nu vi le recomand, deoarece există pericolul de rănire. Aceeași grijă trebuie să manifestați și dacă plecați la drum. Cât despre bârfe și invidii, sigur nu o să fiți scutiți.

Intuiția și flerul vă pot ajuta în a simți situațiile pozitive, a mirosi când e bine să acționați, când să găsiți persoane care să vă întindă o mână de ajutor daca traversați evenimente dificile.

După 25 mai, așteptați-vă la probleme neprevăzute în familie, la conflicte în relațiile cu cei dragi, precum și la chestiuni de rezolvat legate de casă ori de niște imobile.

Poate că în ultimele 4 zile din lună, nevoia de confort va provoca o dorință de a schimba această situație, de a reface relațiile cu membrii familiei, de a încălzi legătura cu rudele. Mulți vor dori să-și consolideze autoritatea sau statutul, vor fi gata să își admită greșelile, să schimbe tactica de comportament. Prin urmare, la sfârșitul lunii mai, trebuie să fiți pregătiți pentru compromisuri și cooperare, condiție esențială pentru ca în următoarele șase luni să aveți mai mult succes în demersurile voastre.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.