marți 25 septembrie 2018 4:43 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie 2017
Adpres Market

Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie 2017

AdpresFM - Radio Online Stations  

Evenimente spectaculoase au loc în viața unor nativi ai horoscopului. Câștiguri substanțiale, cereri în căsătorie sau promovări neașteptate apar în zilele ce vin. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!


Berbec

Pragmatice, vorbăreţe şi atente, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie socială bună. Să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal. Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni. La capitolul iubire ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite deacum înainte. 

Taur

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară, sunt prea vehemente. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, în aceeaşi instituţie sau în afara ţării. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele. Totuşi, unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Gemeni

Mai multe evenimente se vor petrece în viaţa lor și le vor face să se simtă vedete, deși orgoliul le este încă şifonat. Vor uita toate aceste stări atunci când li se va propune o schimbare importantă. Săptămâna aceasta nu știu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă. 

Află ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.


Sf Elefterie 15 decembrie


Rechinul Greenland poate ajunge și la vârsta de 500 de ani!

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com