joi 15 noiembrie 2018 9:01 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscopul săptămânii 9-15 martie 2018
Adpres Market

Horoscopul săptămânii 9-15 martie 2018

AdpresFM - Radio Online Stations  

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!


Berbec

Puteţi fi alături de familie, iar cu idei originale aţi putea să contribuiţi la rezultate frumoase ale copiilor voştri sau v-aţi putea valorifica un talent. Țineţi aproape de casă sau continuaţi-vă ideile de modificări la domiciliu ori de schimbări imobiliare dacă asta vă doriţi, pentru că veţi avea surpriza să constataţi că lucrurile merg chiar mai bine decât preconizaţi. Cele singure pot întâlni acum pe cineva care să le atragă atenţia.

Taur

A cheltui acum ca să vă împliniţi visele nu este indicat, căci dorinţa de a vă schimba radical direcţia este contrară schimbării pe care destinul o pregăteşte pentru voi. Puteţi să socializaţi, să acceptaţi ieşirile cu prietenii pentru că printre ei veţi găsi un susţinător înfocat care vă poate ajuta pe viitor. Unele idei nu sunt realiste şi nici în concordanţă cu modul altora de a vedea lucrurile.

Gemeni

Ieşirile cu prietenii vor fi de bun augur, atâta timp cât nu veţi discuta despre gestionarea de bani. Dacă ajungeţi la astfel de teme, încă nu le puneţi în practică, deoarece din orice fel de iniţiere de asociere acum, cineva o să iasă păgubit. Puteţi încerca o planificare a vacanţei cât mai departe. Asocierile şi alianţele parafate nu sunt în schimb favorabile pentru voi pentru că rămâneţi dezamăgite de trădare. 

Descoperă ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com