Anchete

Hoti Adevarati si cu Tupeu: Doi hoți din Vaslui au cărat cu o pătură prin oraș un seif plin cu bani și bijuterii.

Doi hoți din Vaslui au cărat cu o pătură pe stradă seiful plin de bani și bijuterii, după o spargere pe care au dat-o la pont la casa unui om de afaceri. Ulterior, au vândut un Rolex găsit în seif cu peste 18.000 de euro.

Doi hoți care au dat în perioada mai-iulie 2021 două spargeri la oameni de afaceri din Vaslui au cărat la un moment dat un seif plin de bani și bijuterii cu pătura prin oraș, se arată în referatul polițiștilor de la Investigații Criminale citat de Vremea Nouă.

În noaptea de 2 iulie, indiviziii au urcat la locuința în cauză, au pătruns prin folosirea unei chei pilite și a unei foițe de aluminiu în interior, au sustras un seif ce conținea un ceas marca Rolex, mai multe bijuterii din aur și suma de 700 de lei după care cei doi s-au îndreptat cu seiful către strada Florilor, susțin polițiștii, potrivit Știrilor ProTV.

Ceasul marca Rolex, în valoare de 37.000 de euro, pe care hoți l-au luat după ce au spart seiful, a fost vândut câteva zile mai târziu unui bărbat din Târgu Mureș cu suma de 18.750 de euro.

Ulterior, acesta l-a revândut cu suma de 20.000 de euro altei persoane. Valoarea totală a bunurilor furate de cei doi hoți se ridică la peste 100.000 de euro. Indivizii au fost arestați la sfârșitul lunii august.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.