Actualitate

Hoţii au inventat o nouă metodă de înşelăciune. Autorităţile sunt în alertă

 

Este vară, oamenii sunt în vacanță, iar hoții sunt din ce în ce mai inventivi.

Hoții sunt din ce în ce mai inventivi. În mai multe ţări din UE, printre care şi România, hoţii profită că este perioada vacanţelor. Autorităţile recomandă tuturor oamenilor care pleacă cu maşina în vacanţă să nu lase cheile în autovehicul.

În primă fază, hoții intră în mașinile parcate în zonele de agrement, cu suficientă grijă, astfel încât proprietarul să nu perceapă că cineva a intrat în autovehicul.

Apoi, cu ajutorul actelor de la mașină, ei reușesc să afle adresa victimei. În a doua fază, profitând de faptul că au timp pentru că proprietarii petrec ziua pe plajă sau în diferite locuri de agrement, intră în casă și fură obiecte de valoare, potrivit dcnews.ro

Hoții acționează astfel încât victimele să nu bănuiească nimic. Se străduiesc ca acțiunile lor să nu fie detectate cu promptitudine pentru a împiedica intervenția Poliției. După operațiune, pot chiar să se întoarcă la mașină și să lase cheile în interiorul vehiculului. Metoda a început să facă ravagii şi în România.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.