miercuri 17 octombrie 2018 8:01 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / HOȚUL i-a FURAT MAMEI PORTOFELUL, aceasta l-a văzut, l-a URMĂRIT în SUPERMARKET și i-a spus ceva care l-a făcut să PLÂNGĂ în HOHOTE! Uite ce i-a zis
Adpres Market
hot-800x500

HOȚUL i-a FURAT MAMEI PORTOFELUL, aceasta l-a văzut, l-a URMĂRIT în SUPERMARKET și i-a spus ceva care l-a făcut să PLÂNGĂ în HOHOTE! Uite ce i-a zis

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora


Jessica Evans, mama a doi copii, își făcea cumpărăturile într-un supermarket din orașul ei atunci când a observat că i-a dispărut portofelul. Atunci ea și-a amintit de un bărbat care stătea ciudat de aproape de ea la un moment dat.

Și-a dat seama că el era cel care îi furase portofelul în care avea 27 de dolari. Ea nu a sunat poliția, nici nu a apelat la angajații magazinului pentru ajutor, a rămas calmă și l-a căutat pe bărbat. Când l-a găsit a mers la el și i-a dat de ales.

Jessica i-a spus că prima lui opțiune este aceea de a-i înapoia portofelul, caz în care ea l-ar ierta și va plăti pentru mâncarea lui. A doua lui opțiune era cea de a suna la poliție.

Femeia i-a mai amintit de un citat din Biblie unde scrie: ,,Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt. Celui ce voieşte să se judece cu tine şi să-ţi ia haina, lasă-i şi cămaşa”.

În acel moment bărbatul a băgat mâna în geacă și i-a înapoiat portofelul femeii. Și-a cerut iertare iar și iar. Apoi i-a povestit Jessicăi cât de disperat era: nu avea niciun ban și avea copii. Așa că femeia și-a cheltuit toți cei 27 de dolari plătind pentru mâncarea bărbatului care includea biscuiți, lapte, pâine și brânză. La casă omul a început să plângă.

Când s-au despărțit, bărbatul i-a spus că nu va uita niciodată ce a făcut pentru el, și-a cerut iertare și a spus că îi e rușine. Jessica a povestit pentru un ziar local că deși în mod normal nu are bani cash la ea, în acea zi s-a întâmplat să aibă suficient pentru a plăti pentru mâncarea bărbatului.

Bunătatea acestei femei într-un astfel de moment crucial este ceva ce ar trebui să ne inspire pe toți.

sursa: stiri.rol.ro

HOȚUL i-a FURAT MAMEI PORTOFELUL, aceasta l-a văzut, l-a URMĂRIT în SUPERMARKET și i-a spus ceva care l-a făcut să PLÂNGĂ în HOHOTE! Uite ce i-a zis
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com