Actualitate

Hunedoara: Peste 600 de baterii de artificii, confiscate de poliţişti

Peste 600 de baterii de artificii, comercializate ilegal, au fost confiscate de poliţiştii din judeţul Hunedoara în cadrul unor acţiuni ce au avut loc în oraşele Deva şi Brad pe linia verificării operaţiunilor cu articole pirotehnice, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Cele mai multe articole pirotehnice au fost descoperite la o femeie de 38 de ani, din Deva, care oferea la vânzare 562 de artificii, de diferite categorii, fără să respecte prevederile legale în domeniu.

Un bărbat, de 57 de ani, din Brad, a fost prins de poliţişti în timp ce comercializa 55 de baterii de artificii interzise de lege, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Artificiile au fost ridicate de poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara în vederea continuării cercetărilor. În cauză poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Sursa foto: infobraila.ro

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.