Actualitate

Hunedoara: Un bărbat plecat la muncă în Germania a fost dat dispărut de soţie

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Hunedoara, care a plecat la muncă în Dortmund (Germania) în urmă cu aproape o lună, a fost dat dispărut de soţie după ce nu i-a mai răspuns la telefon din 21 decembrie, femeia sesizând Poliţia în acest caz.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Petrică Gabriel Ionaşcu a plecat pe 13 decembrie 2019 la muncă într-un abator din oraşul Dortmund, unde a fost şi cazat.

Din data de 21 decembrie 2019, soţia sa a încercat să vorbească la telefon cu bărbatul, dar acesta nu i-a mai răspuns. Ulterior, o rudă care lucra în acelaşi abator cu soţul femeii i-a comunicat acesteia că este posibil ca bărbatul să se fi deplasat la un local din Dortmund.

„Femeia a solicitat sprijin poliţiştilor pentru găsirea soţului ei, precizând că acesta are următoarele semnalmente: circa 1,85 m înălţime, constituţie atletică, păr şaten, calviţie, ten închis”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au început o serie de acţiuni investigative şi de căutare a bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.