Social Media

Iată cum arată vila lui Fuego. Din curte, Fuego are o priveliște minunată spre un lac din apropiere.

Iată cum arată vila lui Fuego! Vecinii lui: Are șofer personal, iar o doamnă îi face cumpărăturile. Are camere de supraveghere peste tot și ditamai curtea! Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică populară, atât în România, cât și la noi.

Artistul nu și-a etalat niciodată în public viața personală, dar nici faptul că ar trăi în lux, asta chiar dacă se știe că el câștigă bani grei din industria muzicală. Dacă v-ați așteptat ca locuința în care stă Fuego să arate ca un adevărat palat, nu e deloc așa.

Deși casa cântărețului iese cu mult în evidență față de locuințele vecinilor, mai ales că are și un acoperiș impunător, locul nu dă pe afară de lux. Jurnaliștii de la libertatea.ro au vorbit și cu câțiva dintre vecinii lui Fuego, care spun că acesta are și șofer personal.

Este un băiat respectuos, nu are obiceiul să vină la magazine, îi face cumpărăturile o doamnă angajată, ori la mat, dar stă de vorbă cu oricine. Fuego e ardeleanul nostru care vorbește și cântă frumos. Zilele trecute, a oprit pe marginea drumului, șoferul îl aștepta în mașină și el mânca cireșe din pom, povestește o doamnă care locuiește în apropiere de Paul Surugiu.

Așa arată casa lui Fuego

Cum arată VILA lui Fuego! Vecinii lui: ”Are șofer personal, iar o doamnă îi face cumpărăturile” - FOTO

Pentru a trăi în liniște, departe de zarva Bucureștiului, Fuego a ales să-și construiască o locuință în satul Bălteni din Ilfov. Chiar dacă are o locuință simplă, aceasta este foarte bine protejată. Vecinii lui Paul Surugiu mai spun că, pe lângă gardul destul de înalt, curtea este împânzită de camere de supraveghere, așa ca oricine îi trece pragul neinvitat, să fie imediat observat.

Din curte, Fuego are o priveliște minunată spre un lac din apropiere

Cum arată VILA lui Fuego! Vecinii lui: ”Are șofer personal, iar o doamnă îi face cumpărăturile” - FOTO

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.