joi 15 noiembrie 2018 4:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Practic / Iată cum puteți avea haine cu un miros proaspăt și de un alb imaculat fără a recurge la produsele chimice: simplu și ieftin!
Adpres Market

Iată cum puteți avea haine cu un miros proaspăt și de un alb imaculat fără a recurge la produsele chimice: simplu și ieftin!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Aceasta este unica modalitate de a avea haine albe și proaspete fără a utiliza produse chimice: simplu și ieftin. Există mulți detergenți care, pe lângă faptul că au în compoziția lor substanțe chimice toxice, mai pot deteriora hainele decolorându-le. Din fericire cunoaștem un ingredient care ne poate ajuta să avem haine într-o stare excelentă: vorbim despre oțet. Da, ați citit corect, oțetul nu este doar un condiment, dar poate fi folosit și altfel.

Avantajele pe care acesta le poate oferi hainelor noastre sunt foarte multe.

1. Intensifică puterea de curățare a detergentului. Adăugați la clătire o jumătate de ceașcă de oțet și hainele Dumneavoastră vor fi mai curate și dezinfectate.

2. Acționează ca un detergent. Adăugați puțin oțet la clătire și rufele vor deveni mai moi și mai pufoase.

3. Scoate petele de transpirație de pe haine. Utilizarea oțetului este foarte eficientă pentru scoaterea petelor de transpirație: adăugați puțin oțet la spălare și toate petele și mirosurile neplăcute de pe haine vor dispărea ca prin minune.

4. Elimină resturile de săpun sau de detergent rămase pe haine. Dacă veți adăuga jumătate de ceașcă de oțet la clătire, acesta va ajuta la eliminarea resturilor de săpun care rămân uneori pe hainele spălate.

5. Îndepărtează mirosurile neplăcute de pe haine. Hainele noastre absorb, de obicei, mirosul de țigări, de alcool, de parfum etc. Dar cu un pic de oțet adăugat la spălare, vom reuși să scăpăm și de grija aceasta.

6. Ține părul de animale și scamele la distanță. Veți uita și de această problemă!

7. Are grijă de hainele delicate. Hainele delicate se spală, de obicei, cu mâna. Puneți în vasul cu apă 6 linguri de oțet și apoi lăsați hainele să se înmoaie timp de aproximativ 30 de minute. Veți fi surprinși de rezultatul obținut!

Pe lângă toate avantajele enumerate, oțetul ne mai poate ajuta să păstrăm mașina noastră de spălat perfect curată: vă va ajuta să curățați toate reziduurile chimice lăsate de detergenți.

The post Iată cum puteți avea haine cu un miros proaspăt și de un alb imaculat fără a recurge la produsele chimice: simplu și ieftin! appeared first on Fasingur.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com