Social Media

Iesirea din starea de urgenta si intrarea in starea de alerta, marcata la miezul noptii cu artificii si petarde

Iețirea din starea de urgenta a fost marcată de mulți români cu focuri de articificii pe cer. Nu a fost chiar ca un Revelion, cum anunțau unii, dar în București și în unele cartiere ale marilor orașe, s-au văzut artificii, la  orele 00.00, în noaptea trecută. Au explodat petarde.

Iesirea din starea de urgenta si intrarea in starea de alerta, marcata la miezul noptii cu artificii si petarde

Trecerea României din starea de urgență în starea de alertă nu înseamnă chiar libertate deplină, mai ales că virusul n-a dispărut, iar în unele focare se manifestă chiar mai viguros..

Din 15 mi se deschid mall-urile care nu sunt uriașe și cele care au magazine cu ieșire la stradă, se deschid parcurile și nu mai e necesară declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă.

Ieșirea  din localitate se face doar din anumite motive, terasele și restaurantele rămân închise, slujbele religioase se țin doar în afara bisericilor. Se poate pleca la munte pentru drumeții, la vânătoare și pescuit sportiv pentru cei pasionați. Masca devine obligatorie în locurile închise, iar o revenire nedorită de nimeni a epidemiei poate readuce starea de urgență. În unele țări relaxarea a fost cu bucluc, fiind făcută din motive economice și ignorându-le pe cele medicale.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.