miercuri 19 septembrie 2018 12:24 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Îl mai știi pe Costi Ioniță? Idolul puștoaicelor din Valahia s-a îngrășat! Trăiește în Miami și a dat lovitura printre străini…
Adpres Market

Îl mai știi pe Costi Ioniță? Idolul puștoaicelor din Valahia s-a îngrășat! Trăiește în Miami și a dat lovitura printre străini…

AdpresFM - Radio Online Stations  

Costi Ioniță era la un moment dat o adevărată celebritate în România, apoi a mers în străinătate unde a făcut tot muzică.

Într-o fotografie publicată pe Instagram, Costi Ioniţă apare alături de Shaggy, cu care a colaborat în mai multe rânduri, şi cu care cântăreţul originar din România este bun prieten.

În prezent cântăreţul locuieşte în Miami, Statele Unite, unde compune şi produce piese.

În 2012 Costi Ioniţă a fost nominalizat la „Premiile Grammy” cu piesa „Dame”, pe care a produs-o, şi care a fost interpretată de Shaggy şi de Kat DeLuna, potrivit cancan.ro.

Se pare că în România a fost doar începutul carierei sale muzicale, care este în prezent spectaculoasă fiindcă Ioniță a reușit să colaboreze cu artiști internaționali precum Shaggy sau Faydee .

Costi Ioniţă trăieşte pe „picior mare”, aşa că nu e de mirare că în ultima vreme s-a mai „rotunjit”.

Recent, el a fost fotografiat pe străzile Capitalei, iar în imagini se vede clar că artistul are acum „fălcuțe” și „burtică”.

În plus, deși nu-și mai face probleme cu banii, în plan personal declară că nu și-a găsit încă jumătatea:

„Un om care ştie să trăiască poate să facă acest pas şi mai târziu. Şi mai contează şi cu cine. 95% dintre cuplurile din ziua de azi divorţează după 3 ani. Sunt mai multe chestii.

Important e să faci acest pas cu femeia pe care o meriţi şi ea cu bărbatul pe care-l merită. Când există acea mare rezonanţă cu o fiinţă se întâmplă.

Nu beau, nu mă droghez. Sunt fericit aşa”, a declarat recent Costi Ioniţă.

În plus, invitat la o emisiune din țară, Costi Ioniță a declarat că și-a încercat norocul și în ceea ce privește vestimentația și moda.

Artistul are o colecție impresionantă de haine tradiționale româneștiși le poartă de fiecare dată, încercând să-i convingă și pe alți câțiva artiști să îi adopte stilul:

„Cei mai mari creatori de moda ai lumii au luat ia romaneasca si motivele romanesti si au transformat-o in super colectii de milioane de dolari, pe cuvant!”, a marturisit Costi.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com