Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

ÎL Mai Ții Minte ?? Andra Și Cătălin I-Au Dat O Casă . Acum Aflăm Cea Mai Tristă Veste Despre Tudorel Popa 😢 –

Tudorel Popa, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea ”Românii au talent” din 2012, reînvață să trăiască fără să dea autografe.

Au trecut 5 ani de atunci.

”Omul-bormașină” s-a împăcat cu gândul că nu mai e o vedetă și supraviețuiește ca orice om al muncii, acasă, la Tulcea, fiind mulțumit de viața sa, conform Libertatea.

După relația ruptă de lunga distanță dintre Tulcea, orașul său și Baia Mare, unde locuia fosta iubită, Tudorel nu a găsit mai pe nimeni care să-l facă să se simtă iubit.

Astfel că acum a ajuns să facă apel către doamnele mai în etate. ”Caut o femeie de vârsta a treia pentru sufletul meu, care să mă iubească și s-o iubesc”, este dorința lui Tudorel, cel care, chiar dacă nu a luat premiul de 120.000 euro, fiind eliminat în

semifinalele popularei emisiuni-concurs de televiziune, a rămas în accepțiunea publică drept cel mai simpatic concurent.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.