Actualitate

Ilie Năstase, condamnat definitiv la închisoare

Ilie Năstase a plătit scump faptul că a condus sub influența alcoolului.

Fostul mare campion a fost condamnat de Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare, cu amânarea executării pedepsei.

„Independent de cine este Ilie Năstase, trebuie să se țină cont de vârsta lui, de 73 de ani. (…) Aș vrea să ne raportăm la o persoană de 73 de ani care își recunoaște vinovăția și este conștientă de urmările faptelor sale”, a declarat Eliza Ene-Corbeanu, avocata lui Ilie Năstase, în fața judecătorilor Curții de Apel, conform g4media.ro.

Fostul lider ATP, Ilie Năstase, a refuzat recoltarea probelor biologice, iar apoi a fost sancţionat pentru că a întors pe linia continuă în timp ce conducea un scuter.

,,Când s-a urcat pe motoscuter, exista la fața locului un reprezentant al poliției rutiere, cu toate televiziunile (…) episodul s-a derulat sub ochii poliției rutiere (…) niciun moment nu s-a pus problema să îl oprească sau să îl prevină”, susține avocata lui Năstase.

Articolul Ilie Năstase, condamnat definitiv la închisoare apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.