sâmbătă 18 august 2018 5:58 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Ilie Năstase, despre huiduielile de pe Arena Națională: „Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam”
Adpres Market

Ilie Năstase, despre huiduielile de pe Arena Națională: „Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ilie Năstase a comentat în stilul său caracteristic incidentul petrecut pe Arena Națională, la evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Roland Garros în fața a peste 20.000 de oameni care au aplaudat-o pe marea campioană, dar au huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Într-un interviu acordat Libertatea, Ilie Năstase a declarat că el a mers la eveniment în calitate de invitat și a afirmat că primarul ar fi putut să îi dea Simonei Halep cheia orașului în alt loc, și nu pe Arena Națională. De asemenea, fostul campion de la US Open (în 1972) și Roland Garros (în 1973) a declarat că la eveniment ar fi participat și mai mulți oameni, dacă nu ar fi fost organizat pe ultima sută de metri.

„Dacă se anunța evenimentul cu două-trei zile înainte, stadionul ar fi fost plin. Însă, dacă Simona n-ar fi câștigat finala, poate că iarăși ar fi apărut criticii. Este, însă, meritul ei. A avut răbdare, după trei finale pierdute, și a primit trandafirul”, a declarat Ilie Năstase.

Întrebat despre momentul în care stadionul a huiduit primarul Capitalei, Năstase a răspuns în glumă: „Erau mai mulți oameni de sport pe stadion. Poate putea să-i dea cheia orașului în altă parte. Cred, nu știu, nu mă bag. Eu am fost acolo ca invitat al Simonei. Nu m-am dus de capul meu. Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam. Ce era să le fac, să mă pun cu oamenii?”.

Sursa

Citeste si : Găleți de căpșuni de la un fir! 3 sfaturi pentru cultivarea căpșunilor – iată cum obțineți recolte bogate în fiecare an

Căpșunul este una dintre cele mai iubite plante de cultură. Însă doar unii grădinari reușesc să obțină recolte bogate. Unele persoane dețin câmpuri întregi de căpșuni, dar culeg puține fructe. Oare cum poate fi crescută recolta de căpșuni?

Acest truc permite rezolvarea concomitentă a două probleme: eliminarea buruienilor, care fură apa de la plantele de cultură și menținerea umidității solului.

Înainte de a întinde pelicula, solul dintre rândurile de căpșuni trebuie afânat. Îndepărtați-o la sfârșitul lunii august. Persoanele, care au utilizat această metodă, afirmă că recolta crește cu 50-60%.

Pentru ca fructele să crească în greutate și să capete o culoare mai intensă, trebuie să îndepărtați 1/3 sau chiar jumătate din frunzele fiecărei tufe cu 7-10 zile înainte de începerea coacerii fructelor.

De principiu, se taie cele care umbresc fructele, împiedicând accesul razelor solare. Dacă se află sub razele directe ale soarelui, ele se coc mult mai repede și practic nu se alterează.

Acesta este cel mai simplu lucru dintre cele care pot fi făcute pentru creșterea recoltei, însă deseori grădinarii procedează altfel: udă căpșunii doar cât aceștia rodesc. Iar după ce culeg fructele, ei uită de plantație. Și chiar aici se ascunde principala greșeală!

Pentru că aceste plante încep să elibereze mugurașii florilor din următorul an pe la mijlocul verii.

Dacă ele nu sunt irigate, numărul mugurașilor este foarte mic și, drept consecință, recolta din următorul an este săracă. De aceea, nu vă leneviți și udați căpșunii până la sfârșitul lunii august — măcar o dată la 2 săptămâni.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com