luni 24 septembrie 2018 4:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Imagini INCREDIBILE cu liderul sindical care îl apără pe vicepremier în cazul Gingină | La BĂUTE cu Oprea și UNPR
Adpres Market
5c140749e2018bed0bd09633ca38ab2d

Imagini INCREDIBILE cu liderul sindical care îl apără pe vicepremier în cazul Gingină | La BĂUTE cu Oprea și UNPR

AdpresFM - Radio Online Stations  

5c140749e2018bed0bd09633ca38ab2dLiderul de sindicat Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a fost surprins la o sindrofie a UNPR, partidul vicepremierului Gabriel Oprea, organizată în ianuarie 2015, la Hotel International din Sinaia.

În imaginile prezentate de vrancea24.ro, la secunda 20, poate fi văzut sindicalistul care, într-o dezbatere la Digi24, s-a poziţionat de partea vicepremierului, în scandalul poliţistului mort în timp ce deschidea calea pentru coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

„Refuz să accept că un coleg al meu, care ar fi avut ocazia până acum să se plângă de aceste abuzuri pe care acum le relatează la adăpostul anonimatului şi deci refuz sa accept că la adăpostul anonimatului putem transfera dintr-o discuție și dintr-o tragedie… ne ducem în niște lupte politice…”, a spus Toader Paraschiv, secretarul general al S.N.P.P.C., la „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

La petrecerea de la Sinaia, alături de sindicalist s-au mai aflat însuşi Gabriel Oprea, viceprim-ministrul asupra căruia planează acuzaţiile de folosire a coloanei oficiale în scop personal, dar şi preşedinţi de organizaţii judeţene ai partidului, din toată ţara. Surse politice citate de vrancea24.ro susţin că, şi la această petrecere, vicepremierul Gabriel Oprea a venit tot flancat de coloană oficială.

Suprinzător, în toată dezbaterea provocată de moartea unui poliţist de 28 de ani din coloana care îl însoţea pe vicepremier, Gabriel Oprea este apărat de liderul sindicatului poliţiştilor. În direct la Digi24, Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, s-a declarat dezamăgit de martorii care au povestit, sub protecţia anonimatului, ce s-a întâmplat acum două seri. Sindicalistului i se pare că vicepremierul este „răstignit” și a precizat că nimeni nu l-a obligat pe agentul Bogdan Cosmin Gigină să urce pe motocicletă şi să deschidă coloana demnitarului.

sursa: comisarul.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com