Social Media

Imagini incredibile! Enoriașa la spovedanie sub patrafir, preotul captivat de telefon – Video

Un preot constănţean a fost filmat în biserică, în timp ce butonează de zor telefonul mobil, iar o creştină se spovedeşte la picioare sale, sub patrafir. Femeia spune ce are pe suflet, însă părintele e foarte absorbit de activitatea sa. La un moment dat, îşi ridică privirea şi se uită circumspect prin biserică.

Telefonul, mai important ca spovedania

Este vorba despre parohul Bisericii „Bunavestire” din Năvodari, preotul Andrei Salomia. Contactat de presa locală, preotul le-a sugerat jurnaliştiilor să se ocupe de lucruri mai importante, care se întâmplă în ţară.

„Nu stau pe telefon în timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară”, a declarat părintele pentru replicaonline.ro.

Reprezentanţii bisericii precizează că au văzut şi ei filmarea, dar că aşteaptă şi versiunea preotului, înainte de a trage vreo concluzie.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.