miercuri 26 septembrie 2018 1:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / IMAGINI INCREDIBILE – „Este REVOLTATOR!” A provocat două accidente pe autostradă și apoi și-a văzut liniștit de drum – VIDEO
Adpres Market

IMAGINI INCREDIBILE – „Este REVOLTATOR!” A provocat două accidente pe autostradă și apoi și-a văzut liniștit de drum – VIDEO

AdpresFM - Radio Online Stations  

Imagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere montate pe o autostradă. Un șofer a provocat două accidente și apoi și-a văzut liniștit de drum.

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde au fost văzute și distribuite de zeci de mii de oameni.

Pe imagini se poate observa cum șoferul unui autoturism de culoare albă oprește brusc pe prima bandă, fiind evitat de șoferul unui camion care trage brusc de volan și se răstoarnă.

După numai câteva momente, un alt șofer de TIR trage de volan pentru a evita un impact devastator și se răsucește pe autostradă.

După cele două accidente, șoferul autoturismului, care oprise pentru că ratase o ieșire de pe autostradă, întoarce și își vede liniștit de drum. (observator.tv)

Articolul IMAGINI INCREDIBILE – „Este REVOLTATOR!” A provocat două accidente pe autostradă și apoi și-a văzut liniștit de drum – VIDEO apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com