Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

Imagini interzise celor slabi de înger! Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6.

Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată a căzut de la etajul 6 a fost înregistrat video. Avocata ieșeană cade pe spate, de la etajul 6 al imobilului din zona Târgu Cucu, iar iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat după impact! Primul care ajunge lângă trupul zdrobit este un vecin. La câteva minute după aceasta ajung și autoritățile.

Noi imagini care-ți dau fiori, în cazul tinerei avocate din Iași care și-a pierdut viața în urmă cu mai bine de o săptămână! Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6 a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile, de o duritate ce nu poate fi reprodusă în cuvinte, îți fac, practic, pielea de găină. Avocata cade pe spate și se izbește violent de beton, între mașinile parcate.

Poziția în care tânăra cade poate juca un rol extrem de important în anchetă. Există voci care spun că nu poți cădea pe spate decât dacă te împinge cineva. Nu este așa, spun alte voci. Având în vedere distanța considerabilă, de aproximativ 25 de metri, de la geamul de la care a căzut tânăra și până jos, poziția trupului ei s-ar fi putut schimba.

„Având în vedere înălțimea de la care a căzut, este clar că moartea a venit imediat după impactul cu solul.

Imagini greu de descris în cuvinte, din noaptea tragediei petrecute în centrul Iașului. Reporterii cotidianului „BZI” au obținut imaginile de pe camerele de supraveghere care au înregistrat totul, inclusiv momentul în care tânăra Monica Cioată cade în gol.

Totuși, imaginile sunt prea violente pentru a fi făcute publice, motiv pentru care reporterii cotidianului „BZI” au preferat să nu facă public momentul impactului. Interesant este faptul că, după ce cade de la etajul 6 și ajunge pe beton, iubitul tinerei Monica Cioată, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Mai multe + video, AICI.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.