Social Media

VIDEO – UPDATE: Bătaia de la Puterea Dragostei. Imagini nedifuzate la TV

În emisiunea Puterea Dragostei din 24 aprilie se difuzeaza cearta dintre Catalin si restul baietilor din casa! Din păcate, imaginile cu bataia nu vor fi date pe post, dar acestea deja au aparut in mediul online.

singurul video cu bătaia Puterea Dragostei

Editia de astazi de la Puterea Dragostei se anunță a fi una incendiară. Desi in online se vorbeste de mai multa vreme de acest subiect, astazi vom vedea pe post cum concurenții îl înfruntă pe Cătălin și iese cu scandal.

Gabi este cel care pornește scandalul Acesta i-a reprosat lui Catalin ca a vorbit urat despre toti concurentii, după apariția mai multor audio-uri în care Cătălin, Turcu și Andi jigneau colegii si stafful Puterea Dragostei.

Gabi: Cătălin, acum nu mai ești tare-n… Ia zi, nu mai ești tare-n. Cine a vorbit?
Cătălin: Ce vrei, mă?
Livian: Tu ai vorbit la fel ca și mine?
Gabi: Hai afară, hai afară?

Nu doar băieții au parte de scandal, tensiuni există și în casa fetelor, din pricina faptului ca Ligi uita de prietenia cu Pirui si ii sare in ajutor lui Catalin, chiar daca acesta a jignit-o si pe ea.

Andreea Pirui: De ce ai sărit la Philip pentru mama ta?
Ligi: Stau unde vreau. Ce săriți în capul meu. Am zis să nu vă bateți. Cui i-am luat apărarea? Toți s-au înjurat aici. L-ai auzit pe Gabi?

Andreea Mantea in trage pe raspundere pe CatalinAndreea Mantea: Tu ai făcut acele afirmații în urma a ce?
Cătălin: Am făcut acele afirmații după gală, în urma unor lucruri spuse de ei. Ce primești, aia oferi.

Andreea Mantea: Vă spun cu mâna pe inimă, această emisiune este pe cale să se închidă. Cum se închide, așa o să se și deschidă, dar fără voi.

singurul video cu bătaia Puterea Dragostei

Potrivit surselor noastre, astazi se vor afisa la tv doar franturi din bataie, si nu adevarata actiune, acest lucru nefiind permis de reglementarile CNA. Reea si Tina, vloggeritele care dezbat subiectale din emisiunea Puterea Dragostei au facut rost de un filmulet cu ce s-a intamplat cu adevarat!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.