luni 24 septembrie 2018 9:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Imaginile care vor deveni virale: Tanti Miţa tractorista! La 73 de ani, conduce ditamai tractorul cu remorcă. [Video]
Adpres Market

Imaginile care vor deveni virale: Tanti Miţa tractorista! La 73 de ani, conduce ditamai tractorul cu remorcă. [Video]

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dumitra Andrei, alias tanti Miţa, are 73 de ani, dar a reuşit să uimească pe toată lumea care a văzut-o într-un obor din Lunguleţu, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un tractor cu remorcă, mai ceva ca un bărbat. CANCAN.RO are imaginile care vor deveni virale.

Oamenii din localitate spun că bătrâna transportă cartofi şi varză cu tractorul de când se ştie. Ba mai mult, este prima femeie din Lunguleţu care a obţinut permisul de conducere.

După ce a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe internet, vecinii i-au prezentat şi povestea online. Se pare că Tanti Miţa este una dintre cele mai înstărite persoane din Lunguleţu cu un conac, maşini şi utilaje.

Cei care au văzut-o pe bunică în acţiune au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. „Toată admiraţia mea, mămăiţă, exemplu pentru toţi cei tineri”. „Am trăit să văd şi o bătrânică la volanul unui tractor, cinste acestei bunicuţe este un exemplu pentru noi, felicitări şi mulţi ani de-acum încolo!”, „Încă nu am văzut femeie pe tractor, darămite la o aşa vârstă! Bravo, bunica!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com