sâmbătă 18 august 2018 6:21 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Important lider terorist ucis în Siria de americani | Pentagonul confirmă informaţia
Adpres Market
Sanafi-al-Nasr

Important lider terorist ucis în Siria de americani | Pentagonul confirmă informaţia

AdpresFM - Radio Online Stations  

Sanafi al Nasr

Liderul grupării Khorasan, Sanafi al-Nasr, a fost ucis de coaliția antijihadistă condusă de SUA în cursul unui raid aerian întreprins joi în nord-vestul Siriei, a informat duminică Pentagonul, într-un comunicat citat de AFP și Reuters.

Abdul Mohsen Abdullah Ibrahim al-Sharikh, cunoscut sub numele de Sanafi al-Nasr, era cetățean saudit și numărul 1 al rețelei formate din luptători proveniți din Al-Qaida și denumite ‘gruparea Khorasan’, a precizat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Peter Cook .

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), care dispune de o amplă rețea de surse în Siria, anunțase vineri moartea lui Sanafi al-Nasr, în cursul unui raid aerian în provincia Alep.

Conform Pentagonului, al-Nasr organiza rute pentru noii recruți dinspre Pakistan spre Siria, via Turcia, și era un jihadist cu experiență în alimentarea cu bani și luptătorii a Al-Qaida.

El este cel de-al cincilea responsabil al grupării Khorasan ucis în ultimele patru luni. ‘Această operațiune înseamnă o lovitură importantă pentru planurile grupării Khorasan de a ataca SUA și aliații noștri’, a subliniat secretarul american al apărării, Ashton Carter, citat de agerpres.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com