Sfaturi Utile

Impotriva Stresului: O companie din Japonia a adoptat pisici pentru a reduce stresul angajatilor. Angajatii ce detin o pisica primesc 42 dolari pe luna.

O companie japoneză a adoptat şi găzduieşte 9 pisici în birourile sale pentru a creşte productivitatea şi pentru a reduce stresul angajaţilor, scrie World Of Buzz.

Din cauza spaţiilor mici de locuire din Tokyo, mulţi proprietari interzic chiriaşilor să deţină animale de companie. Astfel, numeroşi câini şi pisici se găsesc pe străzi. Localnicii sunt nefericiţi din acest motiv şi se văd nevoiţi să viziteze frecvent aşa-numitele cafenele pentru pisici.

Ferry Corporation, cu sediul în capitala japoneză, a decis să „angajeze” pisicile, datorită cărora salariaţii au început să comunice mai mult unii cu ceilalţi şi tensiunile au scăzut.

În plus, angajaţii sunt încurajaţi să îşi aducă animalele de companie la serviciu, în cazul în care nu au cu cine să le lase acasă, iar compania plăteşte 42 de dolari pe luna oricui are o pisică.

Totuşi, patrupedele cauzează şi neplăceri – rod cablurile şi rup hârtii -, dar compania este pregătită să facă faţă acestor mici provocări.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.