vineri 17 august 2018 7:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / În 2002, apărea în faimoasa reclamă la salam săsesc şi toată România era topită după ea. Cum arată acum, la 19 ani
Adpres Market

În 2002, apărea în faimoasa reclamă la salam săsesc şi toată România era topită după ea. Cum arată acum, la 19 ani

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

A devenit celebră în toată România în 2002. Luiza Lucuţa avea doar patru anişori la vremea respectivă şi era cunoscută ca fetiţa simpatică din reclama la salam săsesc. Anii au trecut şi, acum, la 19 ani, viaţa ei este cu totul diferită.

Fetiţa din reclamă, care nu putea pronunţa cei 4 „s” din sintagma „salam săsesc” a devenit celebră dintr-o … întâmplare. „Era chiar de ziua mea, pe 14 mai, o doamnă vorbea cu mine şi se ţinea de burtă de atâta râs. Mi-a zis că nici nu mai trebuie să dau probă. Apoi, m-au văzut cei cu salamul. Le-a plăcut că eram sâsâită şi aşa am ajuns în reclamă”, povesteşte Luiza Lucuţa.

Anii au trecut şi Luiza s-a transformat dintr-o fetiţă extrem de drăgălaşă într-o adolescentă foarte studioasă. Acum are 19 ani şi curios, nu a urmat o carieră în televiziune sau în actorie, aşa cum probabil ne-am fi aşteptat.

Luiza Lucuţa a absolvit Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi, în 2016, s-a mutat în Scoţia. Iar dacă în 2002 îmbia lumea să cumpere salam săsesc, acum are un scop mult mai serios, fiind studentă în anul al doilea la Facultatea de Neuroştiinţe din cadrul Universităţii din Glasgow.

sursa: dailynews.ro

În 2002, apărea în faimoasa reclamă la salam săsesc şi toată România era topită după ea. Cum arată acum, la 19 ani
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com