Social Media

În Australia trăiește un bou uriaș cu înălțimea de 2 metri!

În Australia, a fost găsit un bou, care a devenit momentan vedetă, după ce fotografiile lui au apărut pe internet. Utilizatorii au rămas încântați de acest animal și iată de ce.

Boul, cu numele Nickers, este la fel ca prietenii săi din turmă. Trăiesc toți împreună la o fermă frumoasă din apropierea orașului Perth. Însă Nickers are o înălțime de 194 cm, cântărește 1,4 tone și acestea nu sunt cifre finale. Potrivit previziunilor stăpânului, boul va continua să adauge în greutate.

Ceilalți boi și vaci par mici în comparație cu el. Animalele din turmă îl tratează pe Nickers cu respect. El se simte lider și are o atitudinea responsabilă față de ”obligațiunile” sale. Boul este destul de sever, dar corect.

Stăpânul l-a cumpărat pe Nickers când era vițeluș, pentru ca să-l crească și să fie de tăiat de carne. Dar nici un abator nu s-a hotărât să se apuce de bou din cauza dimensiunilor lui. Potrivit stăpânului, gigantul va trăi la ferma lui până va muri.

Boul aparține rasei Holstein-Friesian, însă printre reprezentanții acestei rase nu au existat niciodată vaci sau boi de această mărime

Dimensiunile lui Nickers l-au salvat de soarta de a deveni un biftec și l-au făcut vedetă!

Cineva, într-o glumă, l-a comparat cu jucătorii de baschet și iată rezultatul:

Cum vă par aceste dimensiuni ale unui bou australian obișnuit?

The post În Australia trăiește un bou uriaș cu înălțimea de 2 metri! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.