vineri 17 august 2018 7:20 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / În fiecare zi vedea cum colega sa care stă în scaun cu rotile se chinuia să lucreze la magazin, așa că a decis să îi facă o surpriză. Sute de oameni au fost impresionați
Adpres Market

În fiecare zi vedea cum colega sa care stă în scaun cu rotile se chinuia să lucreze la magazin, așa că a decis să îi facă o surpriză. Sute de oameni au fost impresionați

AdpresFM - Radio Online Stations  

Până nu treci printr-o situație dificilă, nu poți ști exact ce simt cei din jurul tău și cu ce probleme se confruntă.

În luna februarie 2018, Elizabeth Bollinger a avut o idee grozavă, datorită căreia o persoană foarte apropiată sufletului ei poate zâmbi. Tânăra a decis să apeleze la ajutorul cunoscuților și al necunoscuților pentru a o ajuta pe o colegă de-a sa.

Elizabeth le-a dezvăluit internauților că are o prietenă care s-a născut cu paralizie cerebrală și că este legată pe viață de un scaun. În ciuda faptului că are probleme de sănătate, Hailee lucrează la Supermarketul Publix și are tot timpul zâmbetul pe buze pentru ca toți clienții săi să fie mulțumiți.

„Aceasta este Hailee! Una dintre persoanele mele favorite din lume. Ea este colega meade la Publix Supermarket din Florida. Așa cum puteți vedea, ea este într-un scaun cu rotile, din cauză că s-a născut cu o paralizie cerebrală. Nu poate sta în picioare foarte mult timp, ceea ce este nasol având în vedere că trebuie să încaseze bani pentru ore întregi”.

Visul lui Hailee este să aibă un scaun electric care să o ajute să se ridice și să se așeze pe scaun în timp ce îi ține picioarele imobile. Din păcate, un astfel de scaun costă peste 6000 de dolari, o sump pe care Hailee nu ar putea să o plătească vreodată din salariul său.

Elizabeth a deschis o pagină în care lumea să doneze sume de bani pentru a acoperi costurile scaunului respectiv și a pus și câteva fotografii cu Hailee.

În doar 12 ore, se strânseseră peste 5600 de dolari, o sumă de-a dreptul fabuloasă, mai ales că Elizabeth se gândise la o sumă totală de 10000 de dolari. În cinci zile, campania a strâns 10050 de dolari, iar acum Hailee va putea munci mai ușor. Ce gest frumos al lui Elizabeth și cât de repede s-a mobilizat lumea să fie alături de acest caz incredibil!

sursa: onlinenews.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com