Actualitate

În Noaptea Muzeelor, BCR oferă copiilor și părinților educație financiară gratuită în 9 orașe din țară

BCR, prin programul Școala de Bani, va organiza o serie de activități pentru copii și părinți în sediile sale din București și țară în cadrul Nopții Muzeelor.

9 sedii ale BCR din 9 orașe vor lua parte la acest proiect: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța, Pitești. În toate cele 9 orașe, activitățile de educație financiară pentru copii și adulți se vor îmbina cu activități distractive și concursuri.

In noaptea de sambata spre duminica, vizitatorii vor avea ocazia sa participe la o serie de activitati distractive si interactive chiar in sediile BCR:

• Expozitie cu seifuri vechi amplasate in sediul BCR din Calea Victoriei, Bucuresti;
• Quizz-uri pe teme financiare adresate adultilor si copiilor;
• Jocuri distractive cu Mascota BCR Economida;
• Virtual Reality;
• Fotografii intr-un cadru inedit;
• VR Coin Maker – Utilizarea instalatiei VR pentru a le permite copiilor sa isi creeze propria moneda virtuala;
• Activitati interactive pentru copii;

Participantii sunt asteptati cu premii surpriza constand in tricouri, stickere, banuti de ciocolata.

Banca Comerciala Romana, prin Scoala de Bani, va invita sa participati la evenimentele din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Constanta, Pitesti, in intervalul orar 19:00-01:00 si sa experimentati educatia financiara dintr-o perspectiva inedita.

The post În Noaptea Muzeelor, BCR oferă copiilor și părinților educație financiară gratuită în 9 orașe din țară appeared first on Stiri Bancare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.