Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Deznodamant: In urma incendiului urias de la rafinaria Petromidia din Navodari au rezultat sase victime.

Iulian Atanasiu avea 32 de ani, era căsătorit și avea un copil mic. El a intrat de dimineață în schimbul 1, urmând ca la 14:00 să fie înlocuit. Din păcate, la ora 12:30 a avut loc o explozie puternică, urmată de un incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari acolo unde bărbatul lucra.
Iulian Atanasiu este bărbatul decedat la incendiul de la rafinăria Petromidia

Bărbatul a distribuit o fotografie pe o rețea de socializare, joi dimineața, în care apare un răsărit de soare. Imaginea este însoțită de mesajul: „Cine se trezește de dimineață… Lucrează în ture!”. A fost ultima lui postare.

Iulian Atanasiu era căsătorit de trei ani și avea un copil. Soția sa lucrează tot la Rompetrol.

Declarația directorului Rompetrol, după explozia de la Petromidia: „Nu e eroare umană, un echipament a cedat„

Felix Crudu, directorul general al Rompetrol Rafinare, a anunțat că incendiu s-a produs la ora 12:30.

„Suflul propagat a generat încă trei focare. Din nefericire, unul dintre colegii care opera în zonă a fost prins de suflul acestei explozii. În timpul intervențiilor s-au făcut eforturi disperate de a-l găsi. Au intrat echipați cu echipament special de protecție împotriva focului. Într-un final am reușit să-l găsim, din păcate nu s-a mai putut face nimic”.

ANM a emis un avertisment în legătură norul de fum cauzat de explozia de la Petromidia

După incendiul izbucnit la rafinăria Petromidia, ANM a avertizat că circulația aerului va continua să fie din sector predominant nord-vestic – vestic, astfel că evoluția norului de fum va fi de ușoară deplasare către est – sud-est (spre mare).


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.