Actualitate

In Vietnam 950 de persoane vor fi plasate în carantină în tabere militare

Autorităţile din Vietnam au atribuit armatei plasarea în carantină a 950 de cetăţeni vietnamezi care se întorc din China, unde epidemia de coronavirus a provocat decesul a peste 420 de persoane, au relatat marţi media naţionale, citate de Reuters.

Cele 950 de persoane vor fi izolate în două tabere militare situate în apropiere de Hanoi timp de cel puţin 14 zile, a anunţat postul de radio ”Voice of Vietnam”.

În relatare nu s-a specificat momentul în care aceste persoane vor reveni în Vietnam, însă s-a precizat că ele vor sosi pe aeroporturile Noi Bai din Hanoi şi Van Don din provincia Quang Ninh.

”În timpul carantinei, dacă vreuna dintre acestea prezintă simptome de febră, va fi transferată la un spital pentru tratament”, a declarat Nguyen Viet Thang, medic-şef militar din Hanoi, citat în relatare.

Guvernul a declarat săptămâna trecută că ”nu a fost încurajat” comerţul transfrontalier între Vietnam şi China, iar duminică a anunţat că va interzice toate zborurile către şi dinspre China din cauza îngrijorărilor privind răspândirea noului coronavirus.

Vietnamul a confirmat marţi un caz suplimentar de infectare cu noul coronavirus, a anunţat Ministerul Sănătăţii, ceea ce aduce numărul total al cazurilor confirmate la nouă.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.