joi 15 noiembrie 2018 4:27 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Încă o TRADEGIE! A murit tânărul ars de la Piatra Neamț, trimis în Belgia la operații
Adpres Market

Încă o TRADEGIE! A murit tânărul ars de la Piatra Neamț, trimis în Belgia la operații

AdpresFM - Radio Online Stations  

Tânărul ars în explozia de la Piatra Neamț, din 21 octombrie, a murit la spitalul Grand Hôpital de Charleroi, din Belgia.


Tânărul de 28 de ani care a fost ars în explozia din Piatra Neamţ a murit astăzi. El a fost transferat săptămâna trecută la un spital din Belgia. 

În urmă cu două zile, românul transferat în Belgia, cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, a fost operat a doua oară, iar intervenţia a fost un succes. A fost operat la braţe, după ce luni, medicii au intervenit la cap, partea superioară a toracelui şi spate.

Medicul român care se ocupă de cazul tânărului transferat în Belgia a anunţat că vineri va avea loc ultima operaţie şi că recuperarea va dura cel puţin 2 luni.

Aceasta e tratat în spitalul din străinătate şi pentru două infecţii pe care le-a luat în România. Înainte de a fi transferat în Belgia, a fost internat la spitalul din Târgu Neamţ şi apoi la Iaşi. Bărbatul de 29 de ani a suferit arsuri în urma unei explozii la un bloc din Piatra Neamţ. Niciun spital pentru arsuri grave din România nu a avut un loc liber pentru a-l trata.

Explozia a avut loc, miercuri, într-un bloc din Piatra Neamţ și a fost urmată de un incendiu. 

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Piatra Neamţ, a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului în urma incendiului în locuinţa. El a fost operat luni, prima oară, la o clinică din Belgia unde a fost transferat şi a trecut cu bine de intervenţie. Medicii de acolo spun că tânărul a ajuns în Belgia cu două infecţii.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com