vineri 21 septembrie 2018 8:27 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / INCENDIU DEVASTATOR la un ABATOR aflat langa rezervoare de MOTORINA si GPL. PERICOL de EXPLOZIE! Intervin zeci de pompieri
Adpres Market

INCENDIU DEVASTATOR la un ABATOR aflat langa rezervoare de MOTORINA si GPL. PERICOL de EXPLOZIE! Intervin zeci de pompieri

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seară, la un abator situat în localitatea prahoveană Ariceştii Rahtivani, focul extinzându-se pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. În apropierea clădirii cuprinse de flăcări sunt două rezervoare cu motorină şi GPL.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, focul a cuprins o clădire în care funcţioanează un abator şi arde generalizat pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

În apropierea construcţiei afectate de incendiu se află şi un rezervor cu motorină încărcat cu cinci tone de combustibil, dar şi un alt rezervor în care sunt 2.700 de litri de gaz petrolier lichefiat.

Post-ul INCENDIU DEVASTATOR la un ABATOR aflat langa rezervoare de MOTORINA si GPL. PERICOL de EXPLOZIE! Intervin zeci de pompieri apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com