Actualitate

Incendiu la o stație de sortare a deșeurilor de la marginea orașului Râmnicu Vâlcea

Un incendiu a izbucnit, marți seara, la o stație de sortare a deșeurilor de la marginea orașului Râmnicu Vâlcea. Potrivit pompierilor, flăcările înalte de până la 6 metri au cuprins o suprafață de 200 de metri pătrați.

Conform ISU Vâlcea, incendiul a fost anunțat marți seara, la ora 20.30. Zeci de pompieri militari și angajați ai societății care administrează stația de sortare încearcă să stingă flăcările.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin pentru stingerea unui incediu la stația de sortare deșeuri Râmnicu Vâlcea- Stolniceni. Flăcările au 6 metri înălțime și se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați”, a declarat Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.

Potrivit acestuia, la stația de sortare ajung deșeuri menajere din întreg județul.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.