Actualitate

Incendiu teribil la o pensiune din Mahmudia

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă la o pensiune din localitatea tulceană Mahmudia, mai multe persoane reuşind să iasă la timp când au apărut flăcările şi nu au existat persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă dimineaţa, în localitatea Mahmudia, pentru stingerea unui incendiu la o pensiune.

În pensiune erau cazate mai multe persoane, care au părăsit imobilul în timp util, fără a se înregistra victime.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţimi, un echipaj SMURD şi 20 de subofiţeri.

La momentul sosirii echipelor de intervenţie, incendiul era generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată deoarece luase foc izolaţia şi o mică parte din acoperiş.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi pompierii acţionează pentru stingerea sa.

Casa a fost protejată şi flăcările nu s-au extins, au precizat reprezentanţii ISU.

În sprijinul pompierilor intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mahmudia cu o autospecială de stingere.

Articolul Incendiu teribil la o pensiune din Mahmudia apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.