Actualitate

Incendiu violent la casa preotului Moșneanu, din comuna Sângeru, județul Prahova

incendiu preot

 

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă seara, în jurul orelor 20.00, în comuna Sângeru, din judeţul Prahova, la casa preotului Laurenţiu Moşneanu. Potrivit primelor informaţii, focul ar fi pornit de la explozia centralei termice.

În casa cu parter şi etaj locuia părintele împreună cu soţia şi cele două fetiţe, iar la parter fratele acestuia, Ionuţ Moşneanu, apicultor, cu soţia şi fiica de trei ani, toți fiind la acea oră în locuință. Din fericire, toţi au reuşit să se salveze la timp, părinții să scoată fetițele afară.

Cele două echipaje de pompieri au stins în mare parte focul (continuă la această oră, 21.10), dar casa, construită cu trudă de cele două familii, ca și toate bunurile din interior au fost incinerate de focul deosebit de puternic.
Vom reveni cu detalii.
Giorgiana Radu, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.