Anchete

Incest la Braila: Frate si sora, acuzați de incest. În urma relatiei au rezultat doi copii, care au ajuns acum în grija statului. Ei risca pana la 5 ani de inchisoare.

Procurorii au trimis în judecată doi tineri, frate şi soră, care timp de doi ani de zile au întreţinut relaţii sexuale, în urma cărora au rezultat doi copii. Minorii au fost fost abandonaţi, fiind preluaţi de stat pentru a fi crescuţi.

Un caz şocant a ieşit la iveală zilele trecute în judeţul Brăila, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a trimis în judecată doi tineri sub acuzaţia de incest.

„Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 – 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate şi soră, inculpaţii B.F. şi B.A. au întreţinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, judeţul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea şi naşterea minorilor B.C.R. şi B.R.D.”, au stabilit anchetatorii.

Copiii au fost preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Drepturilor Copilului Brăila, în condiţiile în care niciunul dintre cei doi fraţi nu şi-a asumat răspunderea de a-i creşte.

Familia din care provin cei doi tineri este una dezorganizată, dar nimeni nu i-a crezut capabili de incest. Potrivit articolul 377 din Noul Cod Penal, raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.