miercuri 15 august 2018 6:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / INCREDIBIL. DEZVALUIRILE HALUCINANTE ale RUSULUI de pe MARTE. El a implinit 21 de ani si spune ca a vizitat EGIPTUL ca PILOT MARTIAN
Adpres Market
boris-marte-465x390

INCREDIBIL. DEZVALUIRILE HALUCINANTE ale RUSULUI de pe MARTE. El a implinit 21 de ani si spune ca a vizitat EGIPTUL ca PILOT MARTIAN

AdpresFM - Radio Online Stations  

Rusul de 21 de ani Boris Kiprianov, care la doar câteva luni a putut să vorbească fluent și să scrie, susține că în viața anterioară a trăit pe Marte.

Părinții lui spun că băiatul din Marte povestea despre civilizații extraterestre încă de când era mic, în ciuda faptului că în casă niciodată nu s-a vorbit despre acest subiect.
Boris afirmă că a vizitat Pământul ca pilot de pe Marte și a avut o legătură strânsă cu egiptenii. Mai mult decât atât, el estimează că viața pe Pământ se va schimba în mod semnificativ atunci când „se va descuia” Marea Piramidă, folosind un mecanism care se află în spatele urechii Sfinxului.Tânărul de 21 de ani trăiește acum în Volgograd și spune că marțienii îmbătrânesc până la 35 de ani și după aceea sunt nemuritori. Cu toate acestea, o mare catastrofă a distrus viața de pe Marte – este vorba despre un război nuclear.

„Nu ne temem de moarte pentru că trăim veşnic. A fost o catastrofă majoră atunci când locuiam pe Marte. Oameni ca mine mai trăiesc și acum pe Marte. A izbucnit un război nuclear între ei şi totul a ars. Doar câțiva dintre ei au supraviețuit şi au construit ascunzători, au creat arme noi”.

El a precizat, potrivit b92.rs, că marţienii au o înălțime de 215 cm, pot respira dioxidul de carbon și trăiesc în prezent pe Marte, însă în subteran. Din punct de vedere tehnologic, marţienii sunt mult mai avansaţi decât noi și pot călători chiar și în alte galaxii. Mama lui Boris susține că fiul ei a putut să citească și să scrie la doar câteva luni de viaţă: „Nimeni nu l-a învățat nimic. Când era mic, se aşeza turceşte și începea să ne spună poveşti despre Marte, sistemele planetare și alte civilizații”.

Sursa:evz.ro

Post-ul INCREDIBIL. DEZVALUIRILE HALUCINANTE ale RUSULUI de pe MARTE. El a implinit 21 de ani si spune ca a vizitat EGIPTUL ca PILOT MARTIAN apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Powered by WPeMatico

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com