Social Media

Indemnizaţie pentru bunicii care îşi îngrijesc nepoţii. Câţi bani vor primi

Bunicii care îşi îngrijnesc nepoţii ar putea primi o indemnizaţie în valoare de 650 de lei, potrivit unui proiect de lege adoptat tacit, lunim de Senat. Iniţiatorii susţin faptul că un copil este mai bine crescut de un membru al familiei, decât la creşă.

Potrivit proiectului de lege trecut tacit de Senat, bunicii pot primi suma de 650 de lei dacă îşi îngrijessc nepoţii în vârstă de până la 2, respectiv 3 ani, ai cărui părinţi s-au intors la locul de muncă. Bunicii trebuie să prezinze mai multe documente care să ateste faptul că se află în relaţii bune cu nepotul, dar şi faptul că părinţii şi-au dat acordul.

Proiectul arată faptul că sunt luate în considerare şi situaţiile în care mamele revin la serviciu înainte de încheierea perioadei de doi sau trei ani, în care primesc indemnizaţie pentru creşterea copilului. De asemenea, mama copilului va încasa stimulent de inserţie, reglementat de legislaţia în vigoare, tot de 650 de lei, potrivit proiectului.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.