luni 19 noiembrie 2018 12:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / INFORMATII de ULTIMA ORA privind TERIBILUL ACCIDENT din UNGARIA cand un MICROBUZ romanesc s-a CIOCNIT VIOLENT cu un AUTOCAR. 3 ROMANI au MURIT
Adpres Market

INFORMATII de ULTIMA ORA privind TERIBILUL ACCIDENT din UNGARIA cand un MICROBUZ romanesc s-a CIOCNIT VIOLENT cu un AUTOCAR. 3 ROMANI au MURIT

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ministerul român de Externe vine cu noi informaţii despre românii care se aflau în microbuzul distrus într-un accident, în Ungaria. Tragedia s-a soldat cu 3 români morţi şi alţi 5 răniţi.

MAE transmite că, dintre cei 5 români răniţi, unul a fost externat. Ceilalţi sunt, în continuare, sub supraveghere medicală, într-un spital din zona unde s-a produs accidentul. Starea răniţilor e stabilă, a precizat MAE. Ei au fost vizitaţi de un consul român de la Szeged.
Ministerul de Externe mai transmite în comunicat că a luat legătura şi cu familiile celor 3 morţi şi că a întreprins demersurile necesare în vederea repatrierii trupurilor neînsufleţite.

În microbuz se aflau 8 români. Maşina s-a lovit de un autocar înmatriculat în Ungaria, în localitatea Szolnok. Potrivit presei maghiare, în total, au fost 3 morţi şi 10 răniţi în accident.

Sursa:observator.tv

Post-ul INFORMATII de ULTIMA ORA privind TERIBILUL ACCIDENT din UNGARIA cand un MICROBUZ romanesc s-a CIOCNIT VIOLENT cu un AUTOCAR. 3 ROMANI au MURIT apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com