Actualitate

Informații senzaţionale în cazul Caracal. A spus adevărul despre Alexandra și Luiza!

 

O femeie din Caracal care susţine că a fost bucătăreasa lui Gheorghe Dincă timp de două luni de zile, a afirmat, luni seară, la România TV, că cele două fete Luiza şi Alexandra, care au fost date dispărute, nu sunt moarte, aşa cum a declarat Dincă, ci sunt duse în Italia, unde sunt obligate să se prostitueze, potrivit  transparentnews.ro

De asemenea, femeia a mai spus că amanta și rudele monstrului din Caracal traficau fete în diverse țări. Chiar şi pe ea, Dincă a încercat s-o abuzeze, dar nimeni nu a crezut-o.

„El a zis într-un timp că merge la Poliție…ca să-mi iau actele să mergem la un trai mai bun. În Italia, la Milano. Să mergem acolo, să stăm la Nana, că așa o cheamă pe fii-sa, Nana… Are alt nume, Daniela, dar eu o știu de Nana”, a spus menajera lui Gheorghe Dincă.

Femeia a povestit cum Dincă trafica fete pe care le trimetea în Italia pentru prostituţie

„ A luat-o pe una… A venit cu o fată… 19-20 de ani. Era slăbuță. A venit cu a doua. Șatenă și cu broboane pe față. Aialaltă tot la fel. Trei fete au venit. Le-a adus fiul lui Gheorghe Dincă! Le-a trimis în Milano, în Foggia, în Bari… la prostituţie. Nu e moartă nici Alexandra, nici asta… Luiza! Nu sunt moarte. Fetele nu sunt moarte,  sunt duse de ei… El ia vina asupra lui. Pentru concubină, pentru ăștia și pentru nevastă-sa!”, a spus femeia.

„Acum 10 ani de zile am fost cu socrul meu, cu cumnații mei și m-a luat ca bucătăreasă, să gătesc. Le-am gătit două luni de zile, până mi-a făcut avansuri, cum se spune. Mi-a zis că îmi dă o sumă de bani dacă mă culc cu el, i-am spus că nu și am plecat. M-am mai întâlnit cu el, dar nici bună ziua, nici nimic… Știa toată lumea că are bani și mi-a fost frică… Eu, când s-a luat de mine, i-am spus soacrei mele, dar nu m-a crezut. A spus că nu se ia de mine, că la banii lui, poate să aibă orice femeie”, a povestit femeia.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.