Sport

Înfrângerea lui Halep, explicată de un psiholog: Serena e un bărbat pur, în trup de femeie

După cum era de așteptat, înfrângerea Simonei Halep în fața Serenei Williams la Australian Open a generat numeroase discuții, adunându-se păreri pertinente sau nu…
Serena Williams

Halep a pierdut de 10 ori în fața americancei, pe care a reușit s-o învingă în numai două rânduri, și, după modelul ”Șarapova”, mulți spun că românca pare să fi căpătat un complex în fața lui Williams.

Psihologul Cristian Munteanu nu este de părere că Simona Halep a cedat psihic în partida disputată cu Serena la Australian Open.

”Nu cred că Halep are un complex Williams. Serena este o jucătoare foarte puternică. După părerea mea, n-ar trebui încadrată în categoria ”femei”.

În orice moment, ar putea învinge și bărbați, pe terenul de tenis, prin forța brută și prin tehnica sa. Dar, în primul rând, forța brută este principalul său atu”, a declarat Cristian Munteanu, pentru fanatik.ro.

Psihologul a argumentat de ce consideră că Simona nu suferă de un ”complex Williams”. 

”Halep a demonstrat, în atâtea rânduri, că își poate depăși aproape toate adversarele, uneori revenind spectaculos.

Pe Serena n-o poate învinge, sau reușește s-o bată foarte rar, nu neapărat pentru că americanca este mai bună decât ea, cât pentru faptul că aceasta stăpânește tehnica la un nivel brut mult mai înalt. După părerea mea, Williams s-a impus și, în general, se impune prin forță!”.

Întrebat dacă nu cumva Halep s-a ”auto-învins” încă dinaintea jocului, psihologul a răspuns ferm.

Nu! În niciun caz! Serena Williams este o jucătoare cu o carieră impresionantă, care a avut succes cu mult înaintea Simonei Halep. A jucat mai multe meciuri și este, într-adevăr, o ”legendă” pentru că își spulberă adversarele.

Este un fenomen. Halep nu este un fenomen. Este un om care și-a construit cariera prin muncă, ambiție și tenacitate. Și Serena are aceste calități, dar face parte dintr-o categorie aparte. În peisajul tenisului mondial, este o excepție.

Această excepție de excepționalitate a Serenei Williams va dura până când ea se va retrage, pentru că ea este o combinație de bărbat pur, într-un trup de femeie. În ea există forță, tehnică, inteligență, totul…

Prin masivitate, prin statură, impresionează mereu. Fizicul și tenacitatea o recomandă ca făcând, cumva, parte din zona masculină”, a argumentat specialistul.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.