Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

Îngrozitor: Copiii-soldat au comis un masacru cu 130 de morți

masacru

Un masacru petrecut în nordul statului Burkina Faso, soldat cu 130 de morți, a fost comis în mare parte de copii cu vârste între 12 și 14 ani, informează Reuters, care citează ONU și autoritățile locale.

Atacatori înarmați au luat cu asalt satul Solhan în seara zilei de 4 iunie, au deschis focul asupra localnicilor și le-au incendiat casele. A fost cel mai grav atac petrecut în ultimii ani în această zonă înțesată de jihadiști cu legături cu Al Qaida și Stat Islamic.

Purtătorul de cuvânt al guvernului din Burkina Faso, Ousseni Tamboura, a declarat că majoritatea atacatorilor erau copii. ONU a condamnat dur atacul și recrutarea copiilor-soldat.

În ciuda intervențiilor din partea forțelor ONU de menținere a păcii și a forțelor armate internaționale, atacurile extremiștilor islamiști continuă nestingherite în regiunea Sahel din Africa de Vest, inclusiv în statele vecine Mali și Niger.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.