Life Style

Însărcinată în șapte luni, Mirela Vaida se gândește la încă un copil: ”Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”

buburuza.ro   buburuza.ro

Mai are puţin şi naşte, partipă la Eurovision şi nu se opreşte aici! Mirela Vaida a mărturisit în platoul emisiunii lui Mihai Morar, „Răi Da Buni”, că până la 40 de ani, şi-ar dori să rămână însărcinată pentru a patra oară.

Mirela Vaida este o femeie puternică şi nu spune „Nu” la nicio propunere care i-ar putea aduce zâmbetul pe buze. Vedeta este pregătită să nască, să-şi ia micuţul pe care îl va boteza cu numele Tudor şi să facă show la Tel Aviv. „Nasc natural, iau avionul şi mă duc la Eurovision”, a spus Mirela Vaida, în platoul emisiunii „Răi Da Buni”.

Frumoasa prezentatoare este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei: un băiețel, pe care îl va numi Tudor! Mirela Vaida mai are doi copii: o fetiță pe nume Carla și un băiețel pe nume Vladimir.”Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”, a continuat apoi, Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost selecționată în Semifinala Națională Eurovision. Aflată în vacanță, vedeta a primit vestea cu mare bucurie. Mirela Vaida a împărtășit imediat plină de fericire vestea și cu fanii săi, alături de melodia „Underground”, cu care va participa la Eurovision 2019.

pni.ro%20

Comment here