Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Intalnirea ce de taina: Secretul vizitei lui Iohannis în Elveția. Plimbarea din munți cu Emmanuel Macron.

Klaus Iohannis ar fi avut o întâlnire de taină cu președintele Franței, Emmanuel Macron, spun surse politice bine informate. Multă lume s-a întrebat ce motiv a găsit Iohannis pentru o vizită în Elveția, aparent pentru o întâlnire oficială cu președintele elvețian, declarat oficial anti UE, și fără nici o miză politică.

Unele surse că Iohannis ar fi trecut granița în Franța, unde s-ar fi întâlnit cu Macron la o întâlnire de taină. Macron este considerat părintele politic al USR – PLUS, partid aflat în conflict cu PNL, partidul lui Iohannis. Întâlnirea vine și pe fondul alegerilor din Germania, unde partidul Angelei Merkel este pe cale să piardă principala poziție și poate chiar să piardă participarea la guvernare în favoarea social – democraților.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.