duminică 19 august 2018 9:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ÎNTÂMPLARE INEDITĂ într-un oraș din Rusia | Ce au descoperit trecătorii sub pavele, după ce niște scâncete puternice le-au atras atenția. IMAGINI INCREIBILE!
Adpres Market
catel-pavele

ÎNTÂMPLARE INEDITĂ într-un oraș din Rusia | Ce au descoperit trecătorii sub pavele, după ce niște scâncete puternice le-au atras atenția. IMAGINI INCREIBILE!

AdpresFM - Radio Online Stations  

catel paveleÎntâmplarea din acest filmuleţ ne impresionează profund prin faptul că cetăţenii unei străzi din oraşul Voronej, Rusia, prin prezenţa lor de spirit au salvat viaţa unei căţeluşe care după o reparaţie recentă fusese pur şi simplu îngropată sub dalele unui trotuar. Lătrăturile şi scâncetele de ajutor au atras atenţia oamenilor care au luat imediat atitudine şi astfel intervenţia lor a fost o reuşită.

Pe strada Rostov, pavajul din faţa scărilor unui bloc de locuinţe până nu demult fusese surpat, iar pe trotuar se formase o groapă care prezenta un real pericol atât pentru copii cât şi pentru celelalte persoane care locuiau în zonă. Pentru siguranţa acestora pavajul a fost refăcut, însă muncitorii care au lucrat în zonă nu şi-au dat seama că într-unul din cotloanele gropii, mai precis sub trepte, se adăpostise o căţeluşă gestantă.

Auzind sunete ciudate venind de sub pavaj, locuitorii din zonă au cerut ajutor autorităţilor care din păcate i-au refuzat. În aceste condiţii, Vadim Rustam susţinut de soţia lui dar şi de cei care locuiau în apropiere au hotărât că era necesară o intervenţie imediată.

Cu ajutorul unui ciocan, bărbatul a scos câteva dale din pavaj şi a înlăturat nisipul de dedesubt, făcând loc suficient pentru ca Belka să iasă teafără şi nevătămată din închisoarea în care stătuse până atunci. Prezenţa de spirit a acestor oameni inimoşi, dar şi curajul şi încrederea că fac ceea ce trebuie au dus la salvarea acestei căţeluşe şi implicit a tuturor puilor pe care avea să îi aducă pe lume.

 

sursa: livebiz.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com