Sport

Inter Milano şi Arsenal Londra au renunţat la un turneu amical în SUA din cauza Covid-19

Miercuri, clubul italian de fotbal Inter Milano a anunţat, că nu mai doreşte din motive legate de Covid-19 să se deplaseze în SUA, unde ar fi urmat să întâlnească echipa Arsenal Londra, care a renunţat la rândul ei la turneul amical din Florida, anunţă AFP.

Printr-un comunicat dat publicităţii, campioana Italiei a invocat „riscurile actuale legate de călătoria internaţională în contextul pandemiei”, pentru a-şi justifica retragerea. Mai înainte, Arsenal anunţase la rândul ei că renunţă la „Florida Cup” din cauza „unui mic număr” de cazuri pozitive de Covid-19 în delegaţia sa.

„Din cauza unui mic număr de cazuri pozitive la Covid-19 în rândul grupului care urma să facă deplasarea în SUA (joi), am decis să renunţăm la Florida Cup”, a precizat clubul englez într-un comunicat de presă.

Aşadar, Arsena ar fi urmat să joace cu Inter Milano la sfârşitul acestei săptămâni, în deschiderea Florida Cup, competiţie amicală la care ar urmau să mai participe Everton şi formaţia columbiană Millonarios.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.