joi 18 octombrie 2018 7:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Interpreta de muzică populară Francesca Isabelle Wettengel o artistă pe placul tuturor românilor-”Te alung și iar te chem” prima melodie de suflet din viața artistei
Adpres Market

Interpreta de muzică populară Francesca Isabelle Wettengel o artistă pe placul tuturor românilor-”Te alung și iar te chem” prima melodie de suflet din viața artistei

AdpresFM - Radio Online Stations  

Francesca Isabelle Wettengel este o tânără interpreta de muzică populară din Craiova care are un mare succes în muzică. Cea mai îndrăgită piesă a ei este ”Te alung și iar te chem“, o melodie de suflet cu un mesaj pentru îndrăgostiți de toate vârstele. Acestă melodie este prima piesă din viața ei ca artistă. Meritele pentru linia melodică îi se cuvin lui Virgil Chiritoiu iar pentru text doamnei Georgiana Ion.  

Datorită frumuseței acestei melodiei a căpătat o mare popularitate pe YouTubePe lângă această melodie ea mai are o serie de melodii precum:„Cand ai o inimă bună , “Când esti mare și bogat” dar și multe altele. Artista Francesca Isabelle Wettengel și-a început carieră artistică la 10 ani la Palatul Copiilor din Craiova pe secția de muzică usoară, apoi de muzică populară .Treptat a participat la o serie de concursuri și festivaluri unde a câștigat o mulțime de premii și diplome. 

Primul ansamblu din care a făcut parte a fost Ansamblul de dansuri populare “Ion Serban” din Isalnita , mai întai ca dansatoare apoi ca și solistă . La 12 ani și solistă jumatate și-a început studiile la Liceul de Arte “Marin Sorescu” din Craiova, profilul muzical.Acolo a studiat muzica clasica având ca instrument secundar viola , după care a învățat să cânte la pian. Pe tot parcursul carierei sale muzicale a întâlnit mulți artiști cunoscuți din România, pe viitor ea va încerca să surprindă publicul cu și mai multe surprize încercând să adopte mai multe stiluri muzicale într-un nou album .

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com