Dezvaluiri

INTERVIU NECENZURAT cu doctorul Rashid Buttar, ADEVARUL despre vaccinare si carantina (Video)

Da, prieteni, astăzi avem un alt interviu, în exclusivitate pentru voi. Unul pe care va trebui să îl răspândiţi în toate cele patru colţuri ale lumii, pentru că vom pune întrebări, vă vom furniza informaţii pe care mass-media oficială le ascunde.

Este vorba de un medic de la Urgenţele medicale, care îl torpilează pe Bill Gates cu privire la datele statistice false, despre pandemie, falsuri ce ridică multe semne de întrebare, acum, când economia se prăbuşeşte.

Interviu Incendiar

GARY : Doctorul RASHID BUTTAR a absolvit Universitatea Washington, cu o dublă specializare: biologie şi teologie, înainte de a frecventa Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină Osteopatică şi Ştiinţe ale Sănătăţii. A învăţat chirurgia generală şi medicina de urgenţă. A ocupat funcţia de chirurg de brigadă şi director al medicinii de urgenţă, în timpul serviciului militar din Armata terestră a SUA.

Este specializat în medicina de urgenţă şi a reuşit performanţa de a fi membru în trei asociaţii medicale distincte din « Centrele de medicină avansată » ale clinicilor Californiei şi Carolinei de Nord. Aceste clinici sunt specializate în nevoile pacienţilor cu disfuncţii de imunitate şi probleme de toxicitate, cum ar fi cancerul, bolile cardiace şi autismul.

De peste 20 de ani, Dr. Rashid Buttar a fost clasat printre primii 50 de medici din Statele Unite, devenind un bestseller pe Wall Street JournalUSA Today şi Amazon. De acum, el este un best-seller internaţional, fiind tradus în mai multe limbi. Săptămâna aceasta, a realizat un videoclip în care a demascat frauda ce este comisă în întreaga lume, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), de Bill Gates, de Statul paralel, de mass-media oficială.

Domnule doctor, bun venit în emisiune. Acum trei săptămâni, aţi spus că pande­mia actuală este o conspiraţie, că isteria este difuzată şi perpetuată pentru a speria populaţia globului, că totul se bazează pe minciuni, pe date false. Săptămâna aceasta a fost rândul lui Jerome Adams, Chirurgul General, care a anunţat renunţarea la modelele OMS şi CDC, documentul respectiv fiind emis chiar de Casa Albă.

Dr. Rashid Buttar: Într-adevăr, Casa Albă a publicat, marţi, un Comunicat de Presă, declarând că OMS este vinovată pentru pandemia actuală, luându-şi angaja­mentul să-i studieze răspunsul, declaraţiile false şi muşamalizările cu atenţia cuvenită. Întrucât OMS şchiopătează la capitolul date statistice, nu putem acorda nicio încredere declaraţiilor sale (OMS, CDC, etc).

Practic, graţie pacienţilor mei, din aproape întreaga lume, înţeleg minciunile şi propaganda din declaraţiile oficiale ale OMS. Am publicat acestea pe reţelele de specializare şi am primit şapte sau opt sute de răspunsuri. De aceea, m-am întrebat ce se întâmplă cu OMS-ul, şi mă întreb în continuare: cum de s-a ajuns la actuala pandemie, mai exact la « conspiraţia covid 19 ? ». De-a lungul carierei mele am avut de-a face cu ceea ce era mai greu, în materie de sănătate şi epidemii, de aceea înţeleg perfect situaţia medicală actuală.

Îmi amintesc doar că atunci când am auzit despre detaliile legate de virusul Corona, m-am asigurat că avem de zece ori mai mult decât cantitatea normală de hidroxiclorochină. Pe măsură ce am analizat aceste informaţii, am incept să înţeleg că, de fapt, este vorba de o « versiune himerică » !

Gary : În anul 2015, revista N A T U R E a publicat un articol despre studiile iniţiale de « Cer­cetare ştiinţifică himerică », ce criticau şi condamnau aşa numita « Cerce­tare himerică ». Evident, cercetarea himerică este tot « ştiinţifică », particula himerică indică banditismul acestei « cercetări », de pe urma căreia, într-o zi vor muri oameni, poate chiar cu milioanele!  « Cercetarea himerică » este deformarea criminală a vechii cercetării ştiinţifice corecte, de bună credinţă, de altădată.

Criminalitatea, nocivitatea extremă, toxicitatea subtilă şi întârziată a unor substanţe aparent benefice, banditis­mul cercetării pseudo-ştiinţifice « demento-himerice », înseamnă manipularea unei substanţe naturale, cu schimbarea întregii configuraţii morfologice a acesteia, proce­dura fiind numită « Stu­diu pentru obţinerea unei funcţii ». Se pleacă de la o substanţă oarecare, inclusiv bacterie sau virus. Apoi, prin procedee secrete, se obţine aşa numita « funcţie » urmărită, ce este pusă în sluba unui scop politic nemărturisit. Aspectul conspirativ este incontestabil, cunoscut şi recunoscut de toată lumea. Punct. Aşa s-a construit « Bomba A » şi « Bomba H », în Statele Unite ca şi în fosta Uniune Soivietică. Toate puterile au procedat la fel, după exemplul formulei lui Napoleon, în Egipt : « Măgarii şi savanţii, la mijloc ».

Măgarii poate nu totdeauna, dar savanţii fără excepţie. Savanţii americani au fost închişi nu în Sahara africană ci în aceea de la Los Alamos (Nevada), unde, cum, necum, cu sau fără măgari, au fost meşterite armele nucleare cunoscute. Ruşii au făcut la fel, în centrul lor de la Dubna. Toate marile puteri au procedat aşa. Măgarii au dispărut, nu însă şi efectele « măgăreşti », care nu-s himerice. Dimpotrivă, ele sunt foarte concrete. Oppenheimer, construc­torul american al « Bombei A », şi-a regretat isprava în mod public, refuzând, alături de alţi savanţi, « Cercetarea himerică pentru Bomba H ».

Pe aceasta au construit-o alţii, tot în mod « himeric », adică în cadrul şi în limitele celui mai desăvârşit secret posibil şi imaginabil. De peste cincizeci de ani, « cercetarea ştiinţifică himerică » este curentă în toate domeniile, mai ales în ce priveşte bombele întârziate sau armele biologice, cazul viruşilor HIV, Evola, Covid, etc., înclusiv al aparent nevinovatelor vaccinuri. Cercetătorii ştiinţifici dementoizi, criminaloizi, schizoizi obţin ceva cu un potenţial de a provoca daune unui anumit inamic şi chiar lumii întregi.

Dr. Rashid Buttar : Exact aşa. Pe tulpina SHC014, a virusului Corona, component al antigenului de suprafaţă, s-a lipit coloana vertebrală a virusului SARS Corona, plus alte câteva gene, de HIV şi MERS, obţinându-se astfel un virus mult mai virulent.

Gary : Intervin doar o clipă. S-a ajuns la suspendarea lucrărilor, la moratoriul special creat, apoi le cele 3,7 milioane de dolari, din partea Institutului Naţional de Sănătate, pentru ca savaţii dementoizi să reînceapă cercetarea lor himerică care, pentru a deveni şi mai himerică, a fost transferată în China.

Dr. Rashid Buttar: Bineînţeles, vorbim de acelaşi subiect, ştirile despre chinezăriile himerice abia încep să iasă la lumină.

Bazându-se pe virusologii corecţi, de atunci, care subliniau « pericolul creerii de daune, prin pandemii »,  Guvernul SUA a decis: « Nu avem niciun motiv pentru ca noi înşine să facem acest tip de cercetare ».

Totuşi, Anthoni FAUCI, el ştie cum, a aprobat bugetul, a scos banii ca din pălărie. De aceea mă simt furat, frustat, devin furios. El a creat cascada de evenimente prin care trecem. Încă din 2015, globalismul a fost văzut prin prizma cercetării ştiinţifice demenţialo-himerice. Anthony FAUCI a încălcat legea, a acţionat contra Moratoriului Guvernului, contra suspendării cercetării pseudo-ştiinţifice demenţiale şi himerice, el a dispus de banii contribuabililor, cum l-a tăiat capul, finanţând cercetarea ştiinţifică banditească, soldată cu izbucnirea pandemiei COVID.

În 2017, Bill Gates a fost filmat la Universitatea Georgetown, cu care ocazie a declarat că va izbucni pandemia. De unde ştia el asta, în 2017? De unde ştia ce se va întâmpla în 2018, 2019, 2020? Cum de a ştiut că de pandemia asta nu ne scapă nici Dumnezeu din cer, declarând că Preşedintele Trump se va confrunta cu ceea ce vedem. Aveţi imaginile video! Toţi aceşti « himerici », Fauci, Bill şi Melinda Gates, plus OMS-ul sunt implicaţi în încălcarea legilor americane. Ulterior, s-au dus în Wuhan, iar acum încearcă să creeze diversiuni.

Garry : Dumnezeule! Virusul Covid-19 a venit într-adevăr din China, căci acolo a fost lansat. Complicitatea întru cele ce se petrec acum, indiferent cum s-au petrecut ele, este clară: sistemul american a permis şi a profitat de aceasta. Nu există niciun virus ce sare 1,8 metri, sau 3,6 metri. Acum, Bill Gates, ceilalţi apostoli şi « Înţelepţi ai Sionului » (IS) spun că sare patru metri, ca la prăjină!

Dr. Rashid Buttar : Îmi pare rău, mă provoci acum, dar mass-media oficială şi Chirurgul General au declarat că, modelul lui Bill Gates, adică protocolul OMS, nu va mai fi utilizat, că se vor folosi date statistice reale. Unele mass-media au spus că « a fost », « că se pare », « că va trebui să aşteptăm până în anul 2022 ». Asta-i tot ce a spus « ABC », de exemplu.

Se pare că cei 1,8 metri, de distanţare socială, nu vor fi suficienţi. Nu există virus, nici microb capabil să sară patru metri. Aceste baliverne sfidează logica ştiinţei, a medicinii. Ceea ce mă intrigă la culme este că mii, zeci de mii de medici, de oameni de ştiinţă, care ştiu că este vorba de o escrocherie, tac precum peştele în apă! Nu scot o vorbă, încarnând cu toţii ruşinea socială generalizată, sclavia planetară ce se profilează.

Garry: Pentru numele lui Dumnezeu! Este vorba de mutilarea planetei Pământ. Oamenii de ştiinţă, medicii, intelectualii trebuie să deschidă gura, să-şi pună mintea la contribuţie, să vorbească, să refuze de a fi complicii conspiraţiei pandemice, a tăcerii şi laşităţii actuale.

Dr. Rashid Buttar : Nu-ţi face iluzii. Garry. Generaţia actuală de intelectuali este o turmă de laşi, miliarde de tone de maţe ce trebuie umplute de trei ori pe zi, miliarde de fabrici de rahat, pe două picioare. După ultimul Război, ei au aruncat la WC bazele ştiinţei, medicinii, artei, filosofiei, religiei, dreptului. De atunci, fără oprire, se trace apa! Medicii ignoră cu desăvârşire elementele fundamentale ale modului cum funcţionează organismul omenesc. Pentru ei, fiziologia este o vorbă goală, ca şi sufletul, spiritul.

Falşii medici nu ştiu ce este viaţa şi nici nu vor să ştie. Ei vor să câştige bani, se ocupă cu îmbolnăvitul omenirii, cu pompele funebre, cu moartea. Habar n-au de virologie, de bolile infecţioase. Guvernele prezintă rezultate false, provenind din testări despre care ştim că nu sunt şi nu pot fi adevărate. Majoritatea testelor sunt infectate dinainte, cu premeditare. Ce zici de asta?

Garry : Nu te pot contrazice. Testele  RT-PCR, testele de reacţie, de polimerizare în lanţ, în timp real, sunt dovedite false. Se ştie! Testarea nu poate servi diagnosticării. Ea nu indică decât o secvenţă genomică cunoscută. Se ştie că testele nu pot servi pentru diagnosticare. Totuşi, de ce ele sunt folosite exact în acest scop? Mai exact în vederea unui scop ascuns, plănuit, organizat, pus pe roţile banditismului actual numit pandemia OMS-ului.

Se spune că virusul « COVID-19 este cea mai importantă cauză de deceselor », se trimit instrucţiuni fiecărui Stat din lume, asociaţilor medicale din toate ţările, subliniindu-se că testarea este inutilă. Apoi, fără justificare, intervine obligaţia mafiotă: virusul Covid-19 este cauza unică a tuturor deceselor. De câteva săptămâni, nu se mai moare decât de Covid-19!

Dr. Rashid Buttar: Mass-media difuzează imagini aiurite din spitale, aceeaşi persoană moare de mai multe ori, aceeaşi unică ambulaţă medicală freacă la infinit acelaşi traseu. De ce oare, organizatorii pandemiei nu arată ambulanţele Salvării, chipurile suprasolicitate. Ştii de ce? Pentru că aproape toate şomează. Nu fac nimic. Şoferii învaţă şah, şeptică, poker şi alte jocuri de cărţi…

Asistentele medicale sunt concediate exact acum, pentru că nu este nevoie de ele. Discursul alarmist sporeşte însă secreţia de adrenalină. Elementul emoţional are rolul lui în scăderea imunităţii şi creşterea sensibilităţii. Se creează iluzia botezatului Covid-19. Un singur deces cauzat de virusul în sine, conform metodologiei oficialo-mafiote acceptate, este suficient pentru a spune că toate decesele au fost cauzate numai şi numai de acest virus.

Toate acestea se bazează numai pe testarea « PCR ». Studiile făcute din 1984 până astăzi arată că cei vaccinaţi anti-gripal apar falşi-pozitiv, în testarea Covid-19. Câţi dintre cei, despre care se supune că au murit din cauza virusului Covid-19, au murit într-adevăr din acest motiv. Numărul morţilor din perioada actuală este inferior celui al gripei sezoniere. Vaccinarea adulţilor din ultimii zece ani arată că vaccinaţii contra gripei apar « pozitivi » în testările pentru depistarea virusului Covid-19.

Dispunem de toate elementele privind aşa numita pandemie actuală. Organizatorii, partizanii, suporterii, membrii susţinători, din comisiile, consiliile şi grupurile de comunicare strategică, nu pot justifica cifrele cu care jonglează ca la circ. De aceea, se difuzează la infinit aceleaşi secvenţe video, înfăţişând un fel de « scafandri marţieni », de uscat, cu botniţă la gură, încotoşmănaţi peste măsură, arătări susceptibile să impresioneze emoţional.

Recent, pe canalul « CBS », am amintit asistenta ce plângea văitându-se: « îngrijesc pacienţii din toată inima, dar nu vreau să risc infectarea propriei mele familii ». În spi­talul respectiv, ea lucra de un an şi jumătate, fiind considerată model de corectitudine şi comportament în materie de tactica diversiunii împiedicării pacienţilor să afle adevărul.

Garry : Să revenim la cele ce ne-aţi spus la începutul acestei fascinante depoziţii. Vinovatul, responsabilul pentru această pandemie este într-adevăr Anthony FAUCI? Vina lui constă în aceea că a manevrat bani, transferând « cercetarea himerică » în China? Nu tot Fauci este răspunzător şi pentru cele 17 până la 22 milioane de şomeri? Doctorul Shiva îl menajează pe Fauci, făcându-i un nemeritat cadou acestui infractor ce a încălcat legea şi a acţionat contra Guvernului. Cele comise de Fauci poartă numele de trădare. Deşi lucrează la foarte înaltul nivel al Institutului Naţional de Sănătate (INS), FAUCI a ocolit legea, a încălcat Moratoriul, finanţând o cercetare susceptibilă să producă daune potenţiale întregii lumi. Ce pedeapsă i se cuvine?

Dr. Rashid Buttar: Nu ştiu. Asta e treaba justiţiei. Ea trebuie să decidă. Fauci şi-a început trădarea în 1981, spunând că SIDA este « boala homosexualilor », trecând sub tăcere că virusul « HIV » a fost creat de aceeaşi cercetare ştiinţifică himerică, de aceiaşi geneticieni demenţi. Încă de atunci, el a finanţat cercetarea himerică pentru tetra- şi penta-terapia ce n-au vindecat pe nimeni. Virusul « HIV » a fost descoperit abia în 1984. Cercetarea ştiinţifico-himerică anti-sida a stabilit eronatele terapii respec­tive între 1981-1984, înaintea descoperirii efective a virusului acestei boli.

Garry : În 1981, FAUCI a lansat pe piaţă medicamente preventive, chipurile, neglijând nutriţia şi altele, ceea ce a provocat foarte mult rău. Asta s-a petrecut în urmă cu 39 de ani. FAUCI este recidivist, cu antecedente de ani şi ani în privinţa planurilor secrete ale conspiraţiei farmaceutico-medicale mondiale. Dincolo de acestea, vreau să vă pun o întrebare logică.

Indiferent dacă sunteţi pentru sau contra Preşedintelui Trump, responsabilitatea de cetăţeni americani ne obligă să urmăm directivele comandamentului nostru suprem. Preşedintele, comandantul suprem, a trecut prin procesul alegerilor. Să potolim valurile dintre Democraţi şi Republicani.

Există medicamentul numit Hidroxiclorochina, apoi un altul Zithromax, din grupa macrolidelor, clasă de medicamente cunoscută de cel puţin 70-80 de ani. Se pare că Zithromax a fost pe piaţă. Acestea sunt medicamente sigure. Potrivit medicilor ce le-au folosit, eficacitatea lor combinată ar fi de cel puţin 99%. Nimeni nu a murit, dintre cei trataţi astfel! Este adevărat?

Dr. Rashid Buttar : Perfect adevărat! Din fericire, dispunem de aceste medicamente. Atenţie însă: FAUCI vorbeşte deja de un vaccin despre care nu ştim nimic. Evident, asta indică anumite interese, un conflict tacit între diversele echipe de cercetare ştiinţifică himerică. Exemplu mai clar nu există.

Oamenii trebuie să se trezească, să îşi dea seama de cele ce se petrec. Economia mondială este în joc. Multe persoane sunt implicate în această enigmă, în conspiraţia financiaro-farmaceutică-medicală, în pandemia ce este deopotrivă escrocherie, tâlhă­rie, crimă. Printre cei implicaţi, FAUCI este cel mai în prim plan. El i-a spus unei prietene de-a mea, Judy Mikovits, ajunsă la puşcărie (unde a stat cinci ani, nt), pentru că a divulgat secrete de nemărturisit, despre studiile şi cercetările virusologice, cunoscute de ea.

Judy Mikovits condusese cercetările pentru transformarea virusului Ebola într-o armă cât mai ucigaşă cu putinţă. Sarcina ei era fabricarea unei cât mai mortale toxicităţi- Ebola, ce urma să fie folosită în scopuri nemărturisite. Cariera i-a fost ameninţată, chiar viaţa i-a fost în pericol. Procurorii i-au înscenat un proces, pentru zădărnicirea propagării unei viitoare pandemii. A fost trimisă la puşcărie… pentru cinci ani! Să se mai gândească… Norocul ei este că aparţine poporului ales!

Gary : Judecătorul ce a condamnat-o este…

Dr. Rashid Buttar : Nu mai are nicio importanţă. FAUCI e tartorul. Toate pistele duc la el. Evident, şi alţii sunt implicaţi. Putem începe cercetarea planurilor secrete ale acestora.

Pe internet, oricine îşi poate face propria sa cercetare. Cel ce caută adevărul, cel ce începe această anchetă nu trebuie să aibă idei preconcepute, nu trebuie să exludă niciun fel de decizie, niciun rezultat posibil. Oricine are un creier, să şi-l folosească. Faceţi propria cercetare. Vom ajunge la aceeaşi concluzie privind clasificările…

Garry : Ce aţi auzit, din partea colegilor, despre clasificările şi reclasificările privind Corona-Virusul?

Dr. Rashid Buttar : Sunt în corespondenţă cu mulţi medici, pe care i-am pregătit. Unii dintre ei îmi sunt prieteni, pe o reţea socială. Deşi nu ştiu totul, absolut toţi consideră că pandemia actuală nu este de natură virală. Flerul lor, de medici cu experienţă clinică, nu îi înşeală. Până şi brancadrierii au înţeles că este vorba de o boală de foarte înaltă altitudine politică, deci conspirativă!

Videoclipurile 3, 4 şi 5, au fost vizualizate de milioane de ori. Mai nou, au lăsat numai unele din ele, partea I-a şi a II-a. Am postat un videoclip de cinci minute, despre Chirurgul General, vizualizat şi el, de câteva milioane de ori. Medicii m-au informat, pentru că, de aproape 20 de ani, nu mai fac urgenţe medicale. Acum mă ocup de cancer. Am pacienţi din 94 de ţări. Ţin legătura cu mulţi dintre medicii ce lucrează în acest domeniu.

Doctorul de la ATI, al cărui videoclip a devenit « viral », a fost blocat, i s-a cenzurat filmul, deşi el este în prima linie, în tranşeele pandemiei actuale. Nimeni nu scrie, nu vorbeşte despre asta. De ce? De ce nu i se permite să îşi spună punctul de vedere?

Când ai pacienţi în tratament intensiv, cu probleme de respiraţie, prima urgenţă este întreţinerea căilor respiratorii. Avem ceea ce numim « ARC-urile medicinei ». Căile aeriene putând fi potenţial compromise, cum te asiguri că pacientul este capabil să respire prin el însuşi, să îşi păstreze active căile sale respiratorii? Apoi creştem la cinci, la zece litri. În final se ajunge la CPAP, ventilare sub presiune pozitivă continuă.

Există studii ce arată că CPAP şi BiPAP sunt mai eficiente decât intubaţia. Când intubezi o persoană, pot apărea traumatisme, baro-traumatismele ventilării mecanice, pneumonia de aspiraţie, care nu-i de glumă, procese inflamatorii în cascadă, trauma căilor respiratorii. Toate acestea pot apărea din chiar clipa instalării intubaţiei  traheale.

Ce au făcut ei? Au ocolit sistemele CPAP şi BiPAP, au luat persoane cu afecţiuni respiratorii, cu sindrom sau impas respiratoriu. Doctorii de la care primesc feedback-urile spun că, într-adevăr, printre locuitorii din New York, bolile respiratorii au luat avânt, ajungându-se la vătămare hipotoxică — şi cum hemoglobina s-ar degrada, luând o formă perturbată, conţinând parcă o literă şi o cifră… « 6 H ».

Cum, necum, cu o jumătate de gură, o spune inclusiv mass-media oficială: există nu numai teoriea conspiraţiei, ci chiar conspiraţia reală. Oricine înţelege asta. Revenind, acest « 6 H » modifică matricea celulară. Practic, ceea ce se modifică, într-un fel specific, sunt canalele ionice pentru calciu, care permit fluxul de calciu către celule.

S-au publicat peste 2000 de studii despre efectul « 6 H », ce va preocupa generaţia următoare a Internetului.

Un G înseamnă un milliard de Hertzi. Au fost realizate studii ce arată că între 1,7 şi 1,8 GHz apar cancere de diferite tipuri, cu implicaţii neurologice. Telefoanele celulare banale operează pe frecvenţe cuprinse între 500-900 de Hertzi. Când « 6 H » va fi complet operaţional, el va avea o valoare cuprinsă între 30 şi 300 de GHz, adică între 30 şi 300 de miliarde Hertzi.

Iată Gary, în doi timpi şi trei mişcări, care-i treaba cu cele 6 videoclipuri. Primul a fost « Conspiraţia COVID-19 – fapte versus ficţiune ». Al doilea, se ştie, a fost intitulat « Conspiraţia COVID-19? », apoi « Toxicologia a fost ignorată ». S-a ajuns la inevitabila eliminare atmosferică a aerosolilor şi gazelor, din avioane prevăzute cu instalaţii speciale, pentru drogarea tuturor, condiţionarea în masă. Oamenii au inhalat otrăvurile lente din atmosferă, s-au intoxicat. Prin 2016-2017, lucrurile au început să transpire, fiind dezbătute la nivel internaţional.

Gary : Mass-media oficială nu mai putea păstra muţenia totală. « BBC » şi « CNN » au relatat că locuitorii din Wuhan s-au revoltat contra ţigărilor cu DDT şi celelalte blestemăţii, din lungul anilor, scandalul cu glifosfatul şi altele mai recente, criza opioidelor amintind uitatul Război al Opiumului. Toxicitatea este primul lucru de care trebuie să fim conştienţi. Ştiinţa este oare iremediabil coruptă? Ştiinţa a devenit cu adevărat criminală? Oamenii de ştiinţă traversează o fază demenţială?

Dr. Rashid Buttar : Al patrulea film a fost « Imunitatea 6 H ». Nimeni nu spune că « 6 H » determină virusul COVID-19, că « 6 H » suprimă sistemul nostru imunitar. Oricărei persoane sănătoase îi scade imunitatea naturală, devenind vulnerabilă la orice, indiferent că este vorba de unde Radio, de o energie reziduală, din diversele câmpuri electromagnetice, etc. Nu sunt expert în nimic. Am pacienţi ce au lucrat în diferite profesiuni, venind la spital cu boli foarte grave. Pentru mulţi doctori, asta nu este o problemă. Se face terapie auto-imunitară cu ozon, se administrează vitamina C, cum fac Chinezii…

În aceste zile de groază, conştient sau inconştient, mass-media oficială practică dezinformarea în stil mare. Seleniul este pastila ce dirijează/controlează naşterea sau apariţia oricărui virus încapsulat. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este DE CE ? Sugeraţi că dezinformarea este motivul pentru care presa oficială şi organizaţiile mondiale vehiculează afirmaţii false, în mod flagrant şi absolut, răspândind frica şi spaima pe întreg globul pământesc, manipulând oamenii neştiutori.

Gary, nu mi-ai prezentat trecutul meu din forţele armate. Dizia 101-Asalt Aerian a făcut parte din aceste organizaţii. Ţi-am spus, o repet: în numele lui Dumnezeu şi al Ţării făceam o mulţime de matrapazlâcuri. Întreb: « De ce a trebuit să ne scoatem plăcuţele de identificare? ». Nu cumva pentru că, în numele măreţiei auguste a tovarăşului Dumnezeu şi a cuconiţei Ţară, am făcut cu toţii o mulţime de glorioase blestemăţii militare, sub pretextul apărării intereselor strategice, a siguranţei publice? Mulţi dintre colegii mei, veterani cu toţii, spun acelaşi lucru…

Gary : Amintesc aspecte ce pot părea contestabile şi incita la polemică. Poate n-ai uitat. Primul Război din Golful Persic a avut loc pe vremea lui « Papa Bush ». Irakienii aveau bebeluşi în incubatoare, de care se ocupau cu grijă şi dragoste. Incubatoarele astea au sugerat bandiţilor lucrătura infamă ce avea să îl doboare pe bietul Saddam. Pretextul a fost de-a dreptul mârşav. Chipurile, Statele Unite, ar fi intervenit pentru protecţia bebeluşilor, în primul rând, abia apoi pentru interesele petroliere ale Kuweitului. Îţi aminteşti?

Dr. Rashid Buttar :  Da. Îmi amintesc. Pot să-ţi spun numele persoanei cu pricina, dacă asta vrei: Sergentul clasa I-a, Rafael Medina, din Columbia, South Carolina, prieten foarte bun. Am slujit împreună, în Coreea. « Nu ştiu ce se întâmplă, dar pot spune că, împreună cu încă 11 dintre oamenii mei, la sud de paralela cunoscută…». Asta-i tipul de informaţii pe care mass-media nu îl publică niciodată. La sud de paralela cu pricina luptam sub steag fals, pentru a da vina pe alţii şi a justifica acţiunile noastre nu foarte umanitare…

Pandemia actuală este tot un eveniment sub steag fals. Sub acest pretext, se va încerca, cu orice preţ, impunerea vaccinării obligatorii a miliardelor de neştiu­tori. Neştiutori sadea! Totuşi, nu mai puţin nevinovaţi, unii absolut inocenţi!

Gary: Oare neştiinţa înseamnă totdeauna inocenţă, nevinovăţie? Chiar şi atunci când se asociază cu lenea, indiferenţa, iubirea de minciună, carierismul fără scrupule? Chiar când se asociază cu zicala « să moară şi capra vecinului », cum se spune? Sălbaticii din jungla amazoniană ştiu tot ce le trebuie, pentru a trăi în lumea lor. Eschimoşii de la Polul Nord ar fi pierit de mult dacă nu ar fi ştiut ce trebuie să ştie omul ce trăieşte acolo. Cum ar putea supravieţui societatea « sălbaticilor noştri citadini », universitari, medici, preoţi, profesori, burghezi ce se cred « civilizaţi », dar care nu ştiu că demo­craţia ucide lumea contemporană, pentru că, sub pretextul dictaturii majorităţii (numită « bolşevică », de Lenin), puterea este exercitată de mafia partidelor, Statul devenind el însuşi o mafie.

Cum ar putea supravieţui, cum şi-ar putea păstra sănătatea « sălbaticii noştri citadini », care din lene, indolenţă, credulitate idioată, nu fac efortul necesar pentru a se documenta, cu privire la vaccinare, la alimentaţia sănătoasă, naturală. « Sălbaticul » din junglă sau de la Polul Nord ştie să se apere singur de şerpii veninoşi, de animalele carnivore, de gerul năpraznic şi atâtea alte pericole mortale. Adesea, citadinul, ajuns, chipurile, intelectual, nu ştie nimic esenţial, nu-şi poate trăi viaţa lui proprie, pe picioarele sale. De aceea, Statul mafiot a inventat vaccinarea obligatorie, pentru ca nu cumva cetăţenii adormiţi să deschidă ochii, să se trezească, cum zic unii, din somnul cel de moarte.

Dr. Rashid Buttar : Într-adevăr, statul mafiot crează, împrăştie toxicitatea peste tot. Apoi ce se întâmplă? Oamenii ce nu se vor vaccina, persoanele cele mai cu picioarele pe pământ şi cu scaun la cap vor fi considerate dizidinte. Unii chiar vor fi etichetaţi demenţi, întemniţaţi în laboratoare-închisori de pseudo-psihiatrie şi tortură satanico-medicamentoasă, laboratoare-abatoare ce duc lipsă de cobai omeneşti, mai ales tineri, copii, pe cât posibil. Ne vor implanta şi mai multe cipuri RF, pentru a vedea cine s-a vaccinat şi cine nu. Mulţi vor devenii tot mai bolnavi, din cauza vaccinului criminal. Aceştia, Dumnezeu cu mila… vor avea nevoie de proptele la pompele funebre, dacă nu vor să fie îngropaţi cu buldozerul.

Se va perpetua astfel, fără oprire, ciclul actual al « războaielor pentru pace », până când toţi locuitorii planetei vor fi microcipuiţi cu cât mai multe cipuri RF. În domeniul militar, tehnologia necesară există de 15 sau 20 de ani. Prin cipurile RF, monitorizarea soldatului din spatele inamicului devine joc de copii. Evident, în acest fel, soldaţii pot fi protejaţi, se facilitează aducerea trupelor de rezervă, etc. Potcoviţi cu microcipul RF, soldaţii vor putea fi văzuţi oriunde, cu o marjă de eroare de 1,8 metri, faţă de punctul unde se află.

Gary: Unii cred că asta este o prostie absolută. Poate că nu-i chiar prostie. Nimeni nu susţine însă că prostia nu poate merge mână în mână cu demenţa.

Dr. Rashid Buttar: Vrei să spui că potcovirea vaccinală, introducerea în corpul oamenilor a excrementelor de bacterii şi viruşi…

Gary : Multe companii şi intreprinderi trăiesc din otrăvirea oamenilor şi animalelor prin vaccinare, care de acum serveşte nu numai infectării şi betegirii, mai mult sau mai puţin grave, a acestora, ci şi la urmărirea, la situarea permanentă a fiecăruia în timp şi spaţiu, la degradarea mediului înonjurător prin deşeurile rezultate, prin deturnarea circuitului normal al unor substanţe în natură, al metabolismului celor trei regnuri.

Dr. Rashid Buttar: Sateliţii din cer, celelalte dispositive ce asaltează pe Dumnezeu, ne monitorizează deja, urmărind destul de bine orice om de pe pământ.

Gary : Cum necum, se încearcă desensibilizarea omenirii, pentru ca tot mai mulţi neştiutori să creadă că asta se face pentru binele lor, că trebuie să fim urmăriţi şi ascultaţi permanent, mai ales când suntem împreună…

Dr. Rashid Buttar :  Evident, altfel, ca în cazul de faţă, oamenii îşi spun lucruri pe care guvernanţii trădători le ascund. Când 3, 4, 10 sau 20 de oameni sunt între ei, la adăpost de priviri indiscrete, cine ştie ce idee poate avea unul măcar, dintre toţi. Ideea unuia singur poate contamina pe ceilalţi… Guvernanţii vor ca distanţarea socială să ni se imprime în subconştient.

Ei cred că, de voie sau de nevoie, fiecare va înţelege că lumea s-a schimbat, după cum spune presa lor, că retrăim vremurile de poveste, când puricii erau potcvoviţi cu potcoave de oţel. Acum, oamenii sunt potcoviţi prin vacci­nare, cu potcoave invizibile, mai eficace decât cele din poveste… Cum, necum, de frică, din prostie, carierism sau orice alt motiv, oamenii troglodizaţi vor sfârşi prin a acepta că toate se fac pentru protecţia lor, pentru mărirea capacităţii lor de a decide cine este ce, cine are voie să vorbească, să mănânce, să muncească, să se căsătorească cu unul, sau mai mulţi parteneri, de culoare, sex şi orientări din cele mai progresiste şi variate.

Cine nu, evident, s-ar putea trezi că îi crapă dinţii din senin, că i se usucă lim­ba în gură când pronunţă ori numai gândeşte anumite cuvinte. Normal ! Lupta pentru pace este paşnică, fiind dezideratul cel mai nobil al zilelor noastre, dar după ea nu va rămâne piatră pe piatră, nici dinţi în gură, nici spematozoizi sau ovule fecundabile în organele noastre de reproducere, după cum ne-o spune până şi OMS-ul, mass-media oficială.

Unii nu vor fi de acord cu mine. Ca urmare a celor ce vin de ani şi ani, pe cale ierarhică, acest lucru este inevitabil. Iniţiativa Naţională pentru Vaccinare a vrut să elimine toate bolile copilăriei. Rezultatul este peste aşteptări. Unii pretind că nu toate bolile copilăriei sunt eradicate. Alţii, mai practici şi mai profunzi, înţeleg că asta n-are importanţă, că nu eradicarea bolilor copilăriei s-a dorit, ci eradicarea, pur şi simplu, a copilăriei. Se urmăreşte eliminarea posibilităţii oricărei copilării normale, în familii normale, cu mamă şi cu tată, cu fraţi şi surori, bunici, unchi, veri, cumnaţi…

Gary : În 1991, Statele Unite aveau un caz de autism la 10 000 de locuitori. Astăzi, am ajuns la un caz de autism la 32 de persoane, adică de la 0,01% la peste 3 %. Vaccinarea criminală este vinovată de această creştere astronomică a cazurilor de autism.  Propriile date officiale (CDC, OMS) arată că 1% din populaţia lumii suferă de autism, ceea ce înseamnă cam 77 milioane de autişti. Asta-i opera lui Fauci.

Dr. Rashid Buttar : Nu există şi nu poate exista vaccin sigur şi benefic, nu voi accepta niciodată, pentru nimic în lume, ca otrava vaccinală să fie introdusă în corpul meu sau al copiilor mei. Sub nicio formă nu voi permite cuiva să îmi răpească dreptul  meu suveran, de a dispune cum cred eu, de propria mea persoană, de propriul meu suflet, de propriul meu spirit, de proprii mei copii, până la vârsta majoratului lor.

Gary : Thomas Jefferson, unul dintre părinţii fondatori ai Statelor Unite, spunea că sufletele oamenilor ce vor permite guvernului astfel de lucruri, vor ajunge în situaţia deplorabilă a animalelor din cuştile grădinilor zoologice. Către asta ne îndreptăm.

Dr. Rashid Buttar : Dacă nu ne trezim, dacă nu ne adunăm cât mai mulţi, zeci de mii, sute de mii, milioane de oameni, dacă nu protestăm energic, vom dovedi că nu oamenii se trag din maimuţe, ci maimuţele se pot trage din oameni – cel puţin de acum încolo. Nu trebuie să ne fie frică decât de frica în sine, cum a spus-o cândva F. D. Roosevelt, preşedintele dizabilist ce a dizabilizat într-adevăr Statele Unite.

Gary : Oare chiar vor aresta cele două-trei mii de oameni din fiecare oraş, care, după cum crede Chirurgul General, ar putea să blocheze bandiţii. Aceştia vor să fie siguri că nimeni nu ştie nimic despre ce se pregăteşte. Deocamdată ştim ce se preconizează: distanţare socială minimă de patru metri, cel puţin până în 2022. Se speră că, în acest fel, se va vedea dacă problema demografică poate fi cu adevărat rezolvată prin simpla distanţare socială, care va permite ridicarea vaccinării obligatorii pe culmile cele mai înalte ale progresului.

Dr. Rashid Buttar : Poate nu toate datele sunt exacte. Cele pe care le folosesc, de exemplu, provin de la gripa sezonieră. De aceea, certificatele de deces ascund cauza decesului, orice filmări în spitale sunt interzise şi se contează pe complicitatea corpului medical pentru căsepelnizarea oricărei unităţi spitaliceşti.

Gary : Mai încet cu filmările! Ce filmări mai trebuie de vreme ce americanii umblă pe străzi cu botniţă la gură. Câinii nu au botniţă, dar americanii au! Trebuie să ne dăm seama, să înţelegem Înţelepţii Sionului. Oamenii de ştiinţă, medicii, intelectualii şi-au pus botniţa la gură, nu îndrăznesc nici să miaune, ca pisicile, să latre, cum erau obişnuiţi. Poate că îşi merită soarta. Intelectualii neterminaţi, grupurile de destrăbălare scială şi intelectuală au creat mare parte din miturile mincinoase sub care zace omenirea postbelică. Domnilor medici, intelectuali, domnilor preoţi ar trebui să vor­biţi, să nu vă faceţi griji pentru siguranţa şi bunăstarea personală.

Dr. Rashid Buttar : Şti ceva? Gary, pe mine nu mă interesează ce mi se va întâmpla. Încununarea vieţii, binecuvântata Moarte nu mi-o pot fura nici măcar Înţelepţii Sionului. Mă interesează ce se va întâmpla cu copiii noştri, cu viitorii noştri descen­denţi. Viitorul raselor omeneşti, al tuturor raselor deopotrivă, una mai singulară, mai desăvârşită decât celalată, asta mă îngrijorează în mod deosebit. Altceva nu.

Gary: Aş vrea să ne întoarcem la autism. Bill Gates a declarat, pe « CNBC », că trebuie să instituie un fond de despăgubire, pentru ca niciun ministru sau demnitar politic nu să fie reponsabil cu buzunarul lui, pentru cele făptuite de el. Satrapul Bill Gates, cum i se spune, face tot ce poate pentru înfiinţarea acestui fond de despăgu­bire, din care, în orice caz, o bună parte ar putea fi consacrată sfântului popor ales, care a suferit din cauza ingratitudinii celorlalte popoare, şi care este recunoscut reprezentant-locţiitor, pe pământ, al tuturor zeilor din cer. Unii spun că milioane de oameni vor muri din cauza acestui fond de despăpgubire, alţii cred că numai 700 000 de persoane vor fi afectate. Cum s-a ajuns la astfel de raţionamente? Simplu! Din necesitatea ca, orice ar face, sau nu ar face, niciun guvern să nu poată fi tras la răspundere pentru asta.

Dr. Rashid Buttar: Aş vrea să-ţi spun ceva… Poţi adăuga nu 5 ci 8 de zero (0) la cifra 7! Nu va fi din cauza lui H1N1. Va fi din cauza vaccinurilor nenorocite. Cei care ştiu pe ce lume trăiesc înţeleg acest lucru. Reamintesc păţania lui Judy Mitkovits, ce a pătimit ea din partea lui Gates, Fauci, Înţelepţi Sionului, lingăii acestora… Vei vedea. I-au asmuţit pe jidovi contra musulmanilor, pe creştini împotriva jidovilor, pe Negrii împotriva Albilor, toată lumea trebuie distrasă de la realitate.

Să înţelegem odată: indi­f­­e­rent de religiile şi idolatriile ce există, suntem cu toţii oameni. Înţelepţilor Sionului nu le pasă ce culoare are pielea ta sau a mea. Spunând asta, mă ventilez sufleteşte, Gary. Există un plan de exterminare a populaţiei lumii. Unii vorbesc de depopulare, nu de exterminare. Este acelaşi lucru. Bill Gates spune « depopulare prin vaccinare ».

Când el spune că 700 000 de oameni vor fi betegiţi, trebuie să mai adăugăm încă trei de zero în coada aceste cifre. Bineînţeles, ei vor da vina pe Covid-19. Asta deja se face. Toţi bandiţii şi tâmpiţii vorbesc de « virusul ucigaş ». Dacă nu facem vreo greşeală, niciun virus, nimic din natură nu este ucigaş. Când e vorba de « cultură », nu de « natură », lucrurile stau altfel. Sub-cultura Înţelepţilor ştiuţi, vaccinarea criminală a acestora, nu poate fi decât criminală. Eu nu sunt contra vaccinării, ci doar contra vaccinării obligatorii. Mai exact, sunt contra prostiei, a stupidităţii.

Fiecare aspect vaccinal devine vizibil după o perioadă între şase luni şi un an. Distru­gerea sistemului imunitar poate să dureze între 2 şi 14 ani. Sistemul imunitar nu poate răspunde în primele 6 luni de viaţă ale noului născut. Neştiutorii îşi vaccinează copiii încă din prima zi de viaţă. Procedând astfel, de ce anume « protejăm » noul născut, ce nu este capabil să producă anticorpi specifici? Injectarea unui lichid botezat vaccin, ce are în el una sau mai multe componente imuno-supresive (nichel, aluminiu, mercur, formaldehidă, cadavre şi excremente de celule mutante, inclusiv de om, plus alte trăznăi) care, chipurile, construiesc o imunitate artificială, mai ales în primele luni sau ani de viaţă, când sistemul imunitar natural nu poate încă răspunde, sau o face incomplet, acesta nu este un act medical ci unul absolut criminal!

Care este logica exterminării discrete, cu efect întârziat, a noilor născuţi. Orice s-ar spune, părinţii ce acceptă dizabilizarea, mutilarea, ologirea şi exterminarea copiilor lor sunt fie sută la sută ignoranţi şi nepăsători, fie motivaţi financiar, pentru ambiţii, carieră, etc. Nu există justificare pentru introducerea otrăvii numită « vaccin » în corpul unui om sănătos, mai ales al unui nou născut. Repet, subliniez: copilul astfel otrăvit, nici măcar nu poate reacţiona, conform eronatei teorii vaccinale, ce este o adevărată erezie, nu ştiinţifică ci idolatră. Medicina ce practică vaccinarea nu mai este medicină ci o pungăşie, o vrăjitorie, o escrocherie.

Dumnezeu ne-a dat picioare să putem merge, nu-i aşa? Cum necum, după venirea pe lume, ne îmbunătăţim modalitatea de mişcare în spaţiu. Organismul nostru este prevăzut de Dumnezeu cu un sistem imunitar care îl apără contra oricărui impedi­ment sau agent natural. Neştiutorii vor să modifice imunitatea cu care ne-a înzestrat Dumnezeu, care ne-a protejat vreme de mii şi mii de ani. Fără să îşi de seama, ei au toate şansele să o strice, nu să o îmbunătăţească. Ştiinţa, mai ales medicina criminală, nu ne poate proteja mai bine decât a făcut-o Dumnezeu, adică Mama Natură!

Gary : Perfect. Până aici, sunt de acord cu tine. Vaccinarea este însă ceva mult mai complex, ea nu poate fi confundată cu înţepătura unui ţânţar, cu muşcutura unui şarpe, cu glonţul ce pătrunde în corp, eventual îl traversează şi iese…

Dr. Rashid Buttar : Ascultă, Gary. Se introduce în corp o substanţă străină, una care, normal, vreme de mii de ani, nu a pătruns niciodată în organismul părinţilor, al strămoşilor noului născut. Organismul nostru funcţionează ca orice altceva de pe lume. Dacă într-o pădure deraiază un tren, se prăbuşeşete vreun avion ori alt corp străin pădurii, oricât ar fi ea de imensă, pădurea este mutilată, deteriorată. Pădurea este însă mult mai crunt lovită când în mijlocul ei se prăbuşeşete nu un corp vizibil, ci o mulţime infinită de copuri invizibile, cazul radiaţiilor nucleare, de exemplu. Ce se întmplă cu o astfel de pădure?

După Hiroshima, Nagasaki şi Cernobîl, se ştie ce se întmplă. Pe unele zone, mai mici sau mai mari, pădurea este arsă complet. Funcţie de agentul iradiant, suprafaţa de pământ, pe care s-a produs explozia nucleară, nu mai poate adăposti sau întreţine viaţa, uneori pe durată de secole sau milenii. Când agentul distrugător este mai slab, deşi pătruns în organismul codrului, adesea se întâmplă că pădurea nu moare, dar devine monstruoasă, cu copacii şi întregul areal vegetal, întreg regnul animal, toată fauna din pădure. Mutatis mutandis, la fel se întmplă în cazul vaccinării.

Vaccinul este o bombă biologică cu efect întârziat. În general, efectele lui distrugătoare nu se văd imediat. Totuşi, se cunosc cazuri de copii şi adulţi ce s-au simţit rău şi au murit, după câteva minute sau câteva ore de la injectarea otrăvii fatale. În numeroase alte cazuri, consecinţele nefaste ale vaccinului se văd abia după ani şi ani. De altfel, aproape fără excepţie, nici cel în cauză, nici părinţii, familia sau străinul numit medic de familie nu îşi pot aminti când, în ce împrejurări, de ce anume şi cu ce fel de otravă botezată « vaccin » a fost lovit cel ce abia după ani şi ani se trezeşte că îi vine rău din senin, fără să bănuiască din ce cauză. Oricine poate să verifice un lucru simplu: fiecare să întrebe pe cei din jur, părinţi, dacă este cazul, fraţi, surori, etc., vecini, prieteni mai tineri sau mai vârstnici, inclusiv falsul medic, ce se apropie cu siringa criminală.

Adevărat sau fals, capabil sau incapabil, medicul a injec­tat vaccinurile cu care organismul a fost otrăvit de-a lungul întregii vieţi. Rămâne de văzut şi, de fapt, nu interesează pe nimeni urmările imediate, efectele îndepărtate, consecinţele abia bănuite, după ani şi ani, ale unei vaccinări inutile. În cele mai multe cazuri, nici cel în cauză, nici părinţii, nici medicul de familie nu poate răspunde prompt, corect, sigur la această întrebare. Atunci cine? Medicul însă este plătit să înţepe pacientul, să-l vaccineze. Fierarul ce pune fierul roşu pe vacă este plătit şi el, dacă vaca se prezintă la cabinetul nu foarte « veterinar » al fierarului. Vaca este înfierată din diverse motive, stăpânul fricos şi neştiutor o duce singur la veterinarul plătit să insulte vacile…

Dacă vaccinarea obligatorie va fi legiferată, numai cei mai puternici, prevăzători, inteligenţi şi curajoşi vor scăpa de dizabilitatea, de demenţa vaccinală. Până acum, niciun Stat totalitar nu a putut găsi ori plăti trei călăi pentru a otrăvii prin vaccinare un singur biet nenorocit. Când nenorocitul se duce singur la căsăpelniţa botezată cabinet medical, când îşi pune singur fundul la bătaie, acesta este mai orpsit decât vaca pe care o duce stăpânul, la fel de neştiutor ca bietul animal. Într-un astfel de caz, se ştie: ce-şi face omul cu mâna lui, nici Dumnezeu nu desface!

Gary : Aparent, cel puţin, vaccinul se sprijină totuşi, se justifică printr-o « teorie vaccinală », despre care se pretinde că este foarte ştiinţifică, demonstrată…

Dr. Rashid Buttar: Vorba vine, teorie. Este vorba de o tâmpenie pentru întârziaţii mintal şi oamenii de rea credinţă. Produsul concret, serul, vaccinul propriu-zis, acesta este extras din toate mizeriile lumii: de la caz la caz, poate fi vorba de baligă de vacă, excremente omeneşti, organe, sânge, limfă de maimuţe, iepuri, câini turbaţi şi neturbaţi, salivă de cine ştie ce dihanie, testiculele vreunui berbec, mentsruaţia vreunei femei, placenta unui nou născut, cadavrul sfârtecat al embrionului chiuretat, etc. Oricine îşi poate da seama că oricât de seducătoare poate să pară teoria vacci­nului, rezultatul este uneori groaznic – deşi, când îl vezi în fiolă, în siringă, vaccinul pare nevinovat, mai curat ca lacrima Fecioarei!

Se întâmplă că pacientul nenorocit, eventual părinţii rămaşi cu un copil autist pe viaţă, dau în judecată medicul ce a executat vaccinarea, iar organele de cercetare urcă filiera criminală până la fabricantul vaccinului care, evident, este principalul vinovat ce ar merita scaunul electic. În astfel de cazuri, cine crezi, dragă Gary, că este « inculpatul » din boxa acuzatului?

Gary : Am auzit de existenţa fondului vaccinal de despăgubire, dar n-aş putea spune exact cine este « inculpatul », într-un astfel de proces.

Dr. Rashid Buttar : Ţine-te bine. De necrezut! În orice proces de acest gen, « incul-patul » este Ministerul Sănătăţii, care va scăpa însă fără probleme. Uneori, se întîmplă ca părinţii vreunui copil autist să îşi facă singuri dreptate, ceea ce este de înţeles! În anii ’80, acum 35-40 de ani, fabricanţii de vaccinuri au « ieşit la înaintare », din cauza aşa numitelor « efecte secundare », care, bineînţeles, nu sunt secundare ci subtile, întârziate, orice vaccin fiind o bombă biologică cu efect întârziat.

Preşedintele de atunci, Ronald Reagan le-a spus fabricanţilor de moarte şi dizabilităţi vaccinale că ideea lor este departe de a fi una bună, insistând asupra obligativităţii consultului medical amănunţit şi prealabil, înaintea oricărei vaccinări, oricât ar părea aceasta de necesară, nevinovată, neînsemnată. Se înţelege: Statului şi contribuabilului american, ce urmau să plătească oalele sparte de criminalii fabricanţi de vaccinuri, nu le era indiferentă realitatea şi seriozitatea consultării fiecărui pacient în parte, înainte de a se trece la vaccinarea lui obligatorie. Bineînţeles, aproape nimeni în lume nu face consultul medical complet, al celui ce urmează să fie vaccinat. Subliniem, potrivit protocoalelor vaccinale, un om bolnav nu poate fi vaccinat în niciun caz, sub nicio formă. Vorba vine însă: vaccinarea oamenilor neştiutori ca pruncii şi supuşi ca viermii pe frunză, se petrece ca şi aceea a animalelor. Apoi, după vaccinare, nimeni nu urmă­reşte efectele acesteia. De fiecare dată când cineva dă în judecată un producător de vaccinuri, întrucât aceştia au fost salvaţi de Congres, încă din anii ’80, Ministerul Sănătăţii se trezeşte citat în calitate de « inculpat ».

Ghici cine sunt avocaţii părţii adverse, dragă Gary. Ministerul de Justiţie (chipurile!) care, cum se presupune, trebuie să se asigure că se face dreptate persoanei vătămate. Atât este însă de contorsionat, falsificat şi pocit sistemul nostru juridic, încât, graţie preşedintelui Trump, putem spune că a sosit momentul să îi luăm de gât pe bandiţii de teama « Înţelepţolor », Gates şi Fauci, să îi tragem la răspundere pentru tot ceea ce au făcut, pentru crimele ştiute, cel puţin, dacă nu şi pentru cele neştiute.

Gary : De vreme ce vinovăţia lor este clară, în cazul actualei pandemii, cei doi crimi­nali merită două din cele mai bune scaune electrice ale Statelor Unite, după cum cred unii. Alţii însă, nu pot fi nici ei ignoraţi, de către marea noastră democraţie. Fiind vorba de o crimă la scară planetară, prin mijloace biologice, genetice, chimico-farmaceutice, ambii ar merita cea mai glasnost cameră de gazare americană. Din cristal, bineînţeles. Este vorba de « Înţelepţi » multi-miliardari.

Dr. Rashid Buttar : Lucrurile se îndreaptă în această direcţie. Oameni ca Dr. Shiva (Ayyadurai – nt), dumneavoastră, eu însumi, sperăm că, în sfârşit, se va face dreptate, milioanelor, poate miliardelor de victime, ştiute şi neştiute, din toate ţările lumii. Printre consilierii şi specialiştii de bună credinţă, din jurul preşedintelui Trump, nimeni nu se îndoieşte de faptul că aceştia merită într-adevăr pedeapsa cu moartea.

Gary : Ce fel de precedent vom stabili?

Dr. Rashid Buttar : Există o cerneală specifică, pe care ei o pot introduce în orice vaccin şi pe care ei nu o pot vedea decât sub un anumit tip de lumină sintetică.

Gary : Ce fel de precedent stabilim cu privire la incredibilul şi obraznicul amestec al politrucilor, al falşilor medici, ignoranţi şi criminali, de la caz la caz, în sclavizarea bieţilor noştri bolnavi?

Dr. Rashid Buttar: Nu putem fi nici generoşi, nici blânzi. Cei ce otrăvesc omenirea de ani şi ani, cei ce au pe mâini sângele, viaţa şi fericirea a miliarde de nevinovaţi, trebuie să plătească la viitorul Nuremberg al vaccinării criminale, obligatorii.

Gary : Ai înţele că-i vorba de o datorie anterioară celui de al II-lea Război Mondial. Pe vremea aceea, oamenii erau segregaţi şi trimişi în lagărele de concentare. Care este diferenţa între cerneala ce se vede şi cea care nu se vede, între lagărele de concentrare şi întemniţarea la domiociliu, pe banii întemniţaţilor.

Dr. Rashid Buttar : Există informaţii ce merg în trecut, către elementele de gândire, idolatria, credinţa setoasă, cândva, de sângele primilor născuţi, sistemul dement, de credinţe al excelentului nostru « Înţelept al Sionului », miliaradrul Bill Gates.

Gary : Sistemul său demenţial, de superstiţii, în materie de Eugenie, de trecutul ce merge de la Biblie până la cele petrecute sau nepetrecute în Germania naţional-socialistă… Pe cât îmi dau seama, acest sistem va fi cunoscut prin « INFOWAKS ». Este vorba de un film bine realizat, 5 minute de Istorie. Unde a început mascarada, şi unde suntem acum?

Absurditatea, sălbăticia, intensitatea, demenţa cenzurii de după criminala declaraţie a pandemiei actuale, ea însăşi ar trebui să îi sperie pe contemporanii noştri, în orice ţară s-ar afla aceştia.

Dr. Rashid Buttar: Aşa stând lucrurile, totul fiind adevărat, de ce mass-media de pretutindeni nu spune nimic ? De ce tăceţi, domnilor ziarişti?

Gary : Ăsta e şpilul: cenzura a fost impusă pentru a preveni răspândirea adevărului. Organele de presă, televiziunea, radioul, majoritatea infamilor ziarişti sunt nu mână în mână cu Bill Gates, care se uită la ei ca la nişte cerşetori, ca la ţigani. Ziariştii sunt pupincuriştii lui Bill Gates şi Fauci, deşi aceştia nu au fese pe măsura vredniciei vajnicilor tovarăşi din presa schizoidă de pretutindeni. Chiar cei ce par prietenoşi, de pe la diferitele publicaţii, sunt la fel de parşivi, de mărşavi, de infami. În fostele ţări comuniste, mai ales aceea a faimosului Ceauşescu, presa ultimilor 30 de ani constituie o adevărată antologie infamologică. În fosta ţară a lui Ceauşescu, fostul Tratat de Istoria a PC(b)US a devenit tratatul de infamologie « post-revoluţionară a cinci preşe­dinţi şi toţi cinci…». Niciunul român. Cum să zic altfel? Ceauşescu-i înjurat de mulţi imbecili, dar nici măcar asasinii, duşmanii cei mai înverşunaţi ai lui şi ai Românilor, nu i-au contestat calitatea de getbegetnic authentic. Get-be-get, adică Dac!

Dr. Rashid Buttar : Am fost contactat de două surse care au vrut ca eu…  Apoi, ambele, nu au vrut nicicum să ating o anumită zonă, spunând că toţi cei cinci preşedinţi de după « Răcnetul Carpaţilor » sunt născuţi nu pe « Dunărea Gîndirii » ci la Marea Moartă, pe Iordan, în pustiul mamii lor. Cei ce ştiu precis pot fi număraţi pe degete. Şti ce mi-au spus aceşti daragoi tavarişci: « Nem tudo! Nu vrem să vorbim despre astfel de chestii ». Dacă vreau să fiu cenzurat la sânge, rămân doar pe You Tube şi Facebook. Aşa că, dragă Gary, apreciez capacitatea, dorinţa ta de a scoate adevărul la lumină. Dăruirea ta pentru cauza omenirii, a adevărului, a lui Dumnezeu este foarte binevenită. Asta aşteaptă popoarele. Eşti singura sursă de informaţii pentru cei ca Robert Scott Bell, aceştia fiind cei mai cenzuraţi.

Care este media adevăratei bune credinţe, a integrităţii moralei ziaristice? Milioane de americani au murit în Primului Război Mondial, în al II-lea Război Mondial, în Vietnam, în Coreea, pentru libertatea de a purta arme, de a-şi apăra, ei înşişi, viaţa şi libertatea, cu propriile lor arme, de a nu abandona viaţa, fericirea, bunăstarea copiilor şi a urmaşilor lor, pe mâna poliţiilor, jandarmeriilor, militarilor mercenari, ca în mai toată Europa pe cale de descompunere politică, naţională, socială, religioasă, chiar rasială.

Gary : Când te gândeşti, nu-ţi vine să crezi! Toată şarlatania Covid-19, zecile de mii de morţi, cei 700 000 ai lui Bill Gates, toate astea numai pentru a ne dezarma pe noi, americani iubitori de dreptate, ce nu vrem să abandonăm apărarea vieţii şi a onoarei familiilor noastre pe mâna poliţiştilor, juriştilor şi politrucilor corupţi. Rămâne de văzut. Banda lui Gates şi Faucii, OMS-ul şi ceilalţi au crezut că pot face orice.

În ultimii 5-6 ani, Preşedintele Trump a spus-o non-stop: « Sper ca voi, americanii, să înţelegeţi că atunci când America se va prăbuşi, acelaşi lucru se va petrece şi cu restul lumii. Avem cel mai mare grup public. Am un mesaj pentru fiecare persoană din forţele de ordine. Vreau să vă amintiţi aceste cuvinte: Aţi depus jurământ pentru a apăra Constituţia Statelor Unite, împotriva tuturor duşmanilor, din interior şi din exterior. Nu uitaţi: Dacă acum sunteţi în forţele de ordine, în serviciul activ sau militar,  când vi se cere să comiteţi acţiuni contra cetăţenilor, nu uitaţi că dându-vă jos uniforma veţi fi exact ca ei. Veţi fi susceptibili să primiţi aceeaşi otravă vaccinală! Nu uitaţi meseria dvs, jurământul pe care l-aţi depus. Protejaţi-i pe cei ce sunt vulnerabili. Nu uitaţi jurământul vostru, cei din forţele de ordine şi militare. Aceste cuvinte sunt antologice.

Acum, depinde de tine, cititorule, ascultătorule. Ia linkul acestui video-clip. Pune-l în mesaje SMS. Împrăştire-l pretutindeni, distribuie-l peste tot, pentru că nimeni nu va găsi aceste informaţii în presa curentă, care nu tratează niciodată aceste lucruri şi nu îl invită niciodată pe Doctorul  Rashid Buttar.

În încheiere, aveţi vreo idee deosebită?

Dr. Rashid Buttar : Aţi făcut un apel către foştii militari. Care este apelul dumneavoastră la acţiune, pentru americanii de rând, care se uită la noi, care văd cum ne croim drumul prin desişul acestei pandemii a « Înţelepţilor S »?

Gary dragă, îţi mulţumesc pentru această oportunitate. Spun tuturor celor ce vor intra pe acest link: Pentru voi l-am creat! Intrând pe el, aveţi acces la toate videoclipurile despre vaccinare, la toate videoclipurile pe tema Covid-19. Accesul este gratuit. Nu vă costă bani. Nu toate se plătesc cu bani. Huffington Post a încercat să dezinformeze publicul, spunând că cer 450 dolari pentru toate acestea. Repet: nu costă niciun ban. Descărcaţi totul pe computerele voastre.

Gary : Asociaţia Internaţională pentru o Lume Fără Boli, alţii şi alţii… Ăştia pot cenzura totul pe You Tube, Facebook…

Dr. Rashid Buttar : Dacă toată lumea are aceste videoclipuri, fiecare pe computerul său, ei nu vor putea cenzura întreaga Americă, cu atât mai puţin întreaga lume, mai mult sau mai puţin, cât de cât şi pe ici, pe colo, încă liberă. Dacă aceste videoclipuri sunt în mîinile tuturor celor ce iubesc libertatea, adevărul şi pe Dumnezeu din cer, bandiţii şi « Înţelepţii S » nu ne vor putea cenzura.

Aceasta este chemarea mea la acţiune: askdrbuttar.com/NNN

Accesaţi acest link. Distribuiţi-l prietenilor, celor din familie. Folosiţi informaţiile, dacă vreţi să le folosiţi. Nu le folosiţi, dacă nu vreţi acest lucru. Totuşi, descărcaţi aceste videoclipuri. Descărcaţi-le şi distribuiţi-le familiei, prietenilor voştri.

Oameni buni, aţi primit astfel ceea ce vă lipsea pentru linia voastră de acţiune viitoa­re, conştientă. Apăraţi-vă viaţa, sănătatea, libertatea, onoarea, adevărul. Ştiţi ce aveţi de făcut. Dumnezeu ne vede pe toţi, ne dă la fiecare. Dar el nu bagă nimănui în traistă. Dumnezeu nu mântuie pe nimeni cu sila, aşa cum Statele totalitare îşi arogă dreptul tiranic şi dictatorial de a vă « vindeca », chipurile cu sila. Nu abandonaţi sănătatea voastră şi a familiilor voastre, nu abandonaţi educaţia copiilor voştri pe seama politrucilor blestemaţi şi a Statelor criminale ce colcăie pe minciună, hrănindu-se cu vieţile, sănătatea, cu sângele şi onoarea voastră, cu viaţa descendenţilor voştri.

Gary : Ca întotdeauna, apreciem comentariile, sugestiile şi completările celor ce ne urmăresc. Este normal şi necesar ca marele public, poporul să fie alături de adevăraţii medici, de presa încă liberă.

Dacă vă veţi găsi vreodată în zona Chicago, ne-ar face plăcere să vă avem aici, în studiul nostru, pentru a discuta mai pe îndelete, cu toată plăcerea şi satisfacţia posibilă, pentru a vă păstra, eventual, în vederea videoclipurilor noastre viitoare.

Sperăm că acest videoclip a putut fi desărcat de toţi cei ce l-au urmărit, de toţi cei ce frecventează emisiunile noastre. Ştiu că aşa stau lucrurile.

De aici, ascult ceea ce spuneţi, mă entuziasmez, uneori mă ia cu friguri, ca şi pe voi. Acţiunea viitoare, eliberarea omenirii din sclavia « Înţelepţilor S » pleacă din acest entuziasm sfânt, din înfrigurarea cu care trebuie să urmărim adevărul. Arma noastră supremă este ADEVĂRUL. Armele noastre sunt cuvintele noastre, cu care slujim ADEVĂRUL, pe Dumnezeu din cer. Difuzaţi aceste informaţii celor din jur.

Dr. Rashis Buttar: Mulţumesc, Gary, pentru curajoasa şi demna ta invitaţie, care onorează breasla ziariştilor, pe fiecare ziarist adevărat în parte.

Mi-ar plăcea să pot participa şi la alte emisiuni viitoare. Pentru moment însă, voi spune alte câteva cuvinte celor ce ne-au urmărit până acum. Oameni buni, fiecare acolo unde vă aflaţi, unde vă duceţi viaţa mai grea sau mai uşoară, ştiţi ce aveţi de făcut: Adevărul, numai Adevărul! Difuzaţi pretutindeni Adevărul. Nimic nu există fără Adevăr. Nimic nu este posibil fără Adevăr, adică fără Dumnezeu.

Ne vedem la următoarea emisiune, la « Viitoarea Reţea de Ştiri ». Fiecare dintre voi, da inclusiv Tu, internautule care mă urmăreşti! Toţi aveţi puterea să demascaţi, să răsturnaţi minciunile « Înţelepţilor S », să influenţaţi viitoarele evenimente din lumea lui Dumnezeu. Abonaţi-vă la « Viitoarea Reţea de Ştiri », dând clic pe linkul de mai jos. Spuneţi cu toţii ADEVĂRUL, TOT ADEVĂRUL, NUMAI ADEVĂRUL, să-i facem astfel de ruşine pe toţi veritabilii şi falşii « Înşelepţi S », în frunte cu toţi Dracii Iadului, cu Belzebut, Talpa Tălpilor Iadului.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.