joi 18 octombrie 2018 3:45 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Intrăm în portalul Leului: cum sunt afectate zodiile
Adpres Market

Intrăm în portalul Leului: cum sunt afectate zodiile

AdpresFM - Radio Online Stations  

Pe data de 8 august a fiecărui an are loc un fenomen astrologic ce poartă numele de „portalul Leului” sau „portalul infinit”.


Iată ce influenţă are portalul Leului asupra fiecărei zodii!

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt avantajaţi de acest eveniment energetic. Au parte de succes pe toate planurile şi vor primi o sumă de bani pentru care au depus eforturi considerabile şi pe care o aşteaptă de mult timp. Vor avea doar evenimente frumoase, iar în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile par să se aşeze încetul cu încetul.

Taur

Cei născuţi în zodia Taur ar trebui să mediteze asupra zilei de 8 august. În acel moment vor avea parte de cea mai mult energie pe care vor trebui să o fructifice şi să profite de ea la maximum. Este momentul în care trebuie să se schimbe multe lucruri în viaţa lor şi să reuşească orice lucru pe care şi-l propun în această perioadă, indiferent cât de greu ar fi.

Gemeni

Este timpul ca cei născuţi în Gemeni să depăşească starea anostă în care se află de ceva vreme. Tot ce trebuie să facă este să îşi deschisă sufletul şi să permită energiilor pozitive să le influenţeze starea. Soarta lor depinde de ambiţia şi dorinţa de a evolua. Portalul Leului oferă condiţiile ideale pentru a reuşi toate aceste lucruri, însă energia nu poate ajunge la ei dacă nu sunt receptivi şi nu o primesc.

Mai multe pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com