Actualitate

Iohannis a semnat decretele de numire în funcţie a noilor miniştri la Transporturi şi Dezvoltare

Klaus Iohannis a semnat jois eară, decretele de numire în funcţia de Ministru al Transporturilor a lui Răzvan Cuc şi a lui Daniel Suciu la Dezvoltare şi în funcţia de Viceprim-ministru.

La o zi după expirarea interimatelor la cele două ministere şi după trei luni de blocaj instituţional între Guvern şi Preşedinte, Iohannis alege să semneze decretele pentru noii miniştri.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete:

  • Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice;
  • Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor.

Începând din noiembrie 2018 şi până azi, Iohannis a refuzat trei propuneri de ministru, venite din partea PSD. Pe Lia Olguţa Vasilescu a refuzat-o o dată la transporturi şi de trei ori la Dezvoltare, fapt ce a determinat-o pe fosta primăriţă a Craiovei să îşi retragă candidatura. Pe Ilan Laufer l-a refuzat în noiembrie 2018 la Dezvoltare, iar pe Mircea Drăghici l-a refuzat la Transporturi.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.