Actualitate

Iohannis, către Vela: Eliminați pilele și incompetenții

 Klaus Iohannis a afirmat, marți, că noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar trebui să elimine incompetenții și pilele care au ajuns în structurile de conducere ale instituției și să le dea o șansă adevăraților profesioniști, pentru ca MAI să poată recâștiga respectul românilor.

„Domnule ministru, aveți în structurile Ministerului și în instituțiile pe care le aveți în subordine, mii și mii de adevărați specialiști și profesioniști. Dați-le o șansă. Dați o șansă Politiției Române, Jandarmeriei, pompierilor, tuturor stucturilor din MAE, să își recapete demnitatea în fața românilor, să arate că avem profesioniști și dacă îi lăsm să facă treaba știu ce să facă. Reabilitați-vă în ochii românilor, și asigurați siguranța cetățeanului să fie prima preocupare. Eliminați incompetenții, pilele care au ajuns în diferite structuri de comandă și de conducere. Redați o șansă adevăraților profesioniști, pentru că aveți mulți și veți vedea că veți recâștiga demintatea, respectul românilor”, a spus Klaus Iohannis, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru de Interne de către Marcel Vela.

Șeful statului i-a urat succes noului ministru de Interne.

„Domnule ministru Marcel Vela vă felicit pentru preluarea unei poziții foarte complicate. Sunt convins că veți da tot ce puteți, toată puterea, tot timpul și toate cunoștințele pentru a umple din nou poziția de ministru al Afacerilor Interne cu conținut. Vă doresc mult succes. Domnule secretar de stat vă mulțumesc pentru că ați gestionat interimar ministerul într-o perioadă foarte dificilă”, a adăugat Iohannis.

La ceremonia de preluare a mandatului de ministru de Interne de către Marcel Vela a fost prezent și premierul Ludovic Orban.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.